Categorieën
Beauty Make-up

Miss Sporty Studio Colour Smoky Eye Shadow

Terwijl je nog volop in je zomerroes met je snoet in de zon zit, weet je maar al te goed dat de herfst alweer op de loer ligt. Een nieuw seizoen die ook zo zijn voordelen heeft: nieuwe collecties! We mogen alvast even meespieken met wat Miss Sporty voor ons in petto heeft. Iets met smokey eyes.

mss1

In augustus komt Miss Sporty met een nieuwe oogschaduwlijn: Miss Sporty Studio Colour Smoky Eye Shadow. Vier nieuwe kleine pallettes met nieuwe kleuren in de tinten van de herfst die met gemak in je handtas passen. Dus je kunt ze ook nog eens overal mee naartoe zeulen zonder dat je jezelf belast met een driedubbele hernia of dat je een nieuwe tas moet aanschaffen (daar is sowieso altijd wel een excuus voor te verzinnen) omdat het anders niet zou passen.mss7

Miss Sporty Studio Colour Smoky Eye Shadow is verkrijgbaar in vier verschillende palettes. Van links naar rechts: 401 Smoky Blue Eyes, 402 Smoky Green Eyes, 403 Smoky Brown Eyes, 404 Real Smoky / Smoky Black.

mss2

De naam van het kleine palette geeft niet aan welke kleuren je in het palette terugvindt, maar voor welke kleur ogen het palette geschikt is. 401 is dus geschikt voor de oogleden boven blauwe ogen, 402 is geschikt voor vrouwen met groene ogen, 403 laat bruine ogen mooi uitkomen en 404 is geschikt voor alle oogkleuren.

mss3

401 Smoky Blue Eyes

mss4

Smoky Green Eyes

mss5

403 Smoky Brown Eyes

mss6

404 Real Smoky / Smoky Black

Het valt meteen op dat de oogschaduw goed is gepigmenteerd. Ze geven namelijk veel kleur af. Als je veel aanbrengt worden ze wel iets korrelig, maar eigenlijk is het helemaal niet nodig om veel aan te brengen omdat ze zoveel pigment bevatten. Het is wel nodig om de oogschaduw op een dag een paar keer bij te werken. Des te fijner dat het formaat zo klein is en dat je er niet de hoofdprijs voor betaalt. De palettes kosten namelijk €3,99 per stuk. Vanaf augustus zijn ze verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen in Nederland.

Q: Wat vind je van de nieuwe palettes?

3 reacties op “Miss Sporty Studio Colour Smoky Eye Shadow”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.