Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 3 Miss Sporty Clubbing Colours nagellakken

Door Lin – Bij de Nederlandse drogisterijen zijn best redelijk wat budgetmerken verkrijgbaar waaronder Miss Sporty. Het merk is bezig met een grote comeback, want de afgelopen tijd heeft het een hoop mooie nieuwe budgetproducten gelanceerd zoals een BB cream, foundations, nagelstickers, oogschaduws en ook zijn er een aantal nieuwe nagellakken. Vandaag zie je hier op BySjanty 3 nieuwe nagellakken uit de Clubbing Colours collectie!

463
De Clubbing Colours nagellakken hebben alleen nummers en geen namen. Deze turkooise nagellak met blauwe ondertoon dekt met twee laagjes en droogt best vlot. Ik zou er wel een dubbele basecoat onder aanbrengen, want na een halve dag waren mijn nagels al verkleurd.

462
Deze frisse roze/rode kleur (drie laagjes) was best moeilijk vast te leggen op de camera en om deze zo goed mogelijk te laten zien heb ik daarom een foto  in het zonlicht gemaakt. Ik dacht eerst dat het alle drie creamy lakken waren, maar toen ik deze lak opdeed zag ik er ineens een mooie subtiele shimmer in.

465
De Clubbing Colours lakken van Miss Sporty hebben een vrij breed afgerond kwastje waarmee je in twee bewegingen je hele nagel kunt bedekken. Hoe makkelijk dat bij de eerste twee lakken ging, zo lastig ging dat bij deze. Ik wil graag positief zijn over nagellak, maar deze lakte en onregelmatig en dekte niet zo goed. Deze paarse kleur had maar liefst vier laagjes nodig en droogt ook donkerder op dan je in het flesje ziet.

De Miss Sporty Clubbing Colours nagellakken zijn voor € 1,99 per stuk verkrijgbaar bij de DA en Etos.

Q: Wat vind je van deze 3 Miss Sporty nagelkleurtjes?

28 reacties op “Swatches 3 Miss Sporty Clubbing Colours nagellakken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.