Categorieën
Beauty

Mijn Rimmel stash

Rimmel is een merk dat ik al gebruik vanaf het begin dat ik make-up en nagellak ben gaan dragen. Destijds was alles van dit Engelse merk nog wel iets goedkoper dan het nu is, maarja alles gaat met de tijd mee dus ook de prijs. Toen ik onlangs mijn stash eens flink uitgemest heb zijn er daarmee behoorlijk wat Rimmel items in de ‘dit ga ik weggeven’ zak verdwenen, simpelweg omdat ik die weinig of nooit gebruikte. Alles wat ik nog over heb en in principe regelmatig gebruik heb ik even bij elkaar verzameld en laat ik vandaag aan je zien!

Van Rimmel heb ik vooral veel nagellakjes, daar kan ik mezelf echt wel fan van noemen. Sommigen hiervan heb ik echt al járen en zijn inmiddels misschien rijp om weg te gooien, maar dat kan ik nog niet helemaal over mijn hart verkrijgen. Zoals ik al meermaals heb aangegeven vind ik vooral de Lycra Pro® en natuurlijk de I Lasting Finish varianten erg fijn, deze hebben hele mooie heldere en hippe kleuren, dekken goed, lakken fijn blijven op zich redelijk goed zitten.

De I  Lasting Finish lakjes heb ik van de week even verhuisd naar een Glossy’box’ gedaan, want mijn Blond Amsterdam box stond echt op ontploffen. Aangezien ik deze lakjes toch vrij regelmatig pak is het ook wel handig dat ze nu makkelijk voor het grijpen staan.

Behalve de Lycra Pro® en I Lasting Finish heb ik ook een aantal 60 Seconds lakjes, die op zich ook prima zijn. Zoals de naam al verraadt hebben deze lakjes als kenmerk binnen een minuut droog te zijn, alleen merk ik qua droogtijd eerlijk gezegd nooit zo heel veel verschil tussen een Lycra Pro® of 60 Seconds lakje.

Waar ik er ook een heel aantal van heb, zijn de lipsticks van Rimmel. Hoewel ik ze niet allemaal supervaak gebruik doe ik ze (nog) niet weg, want ik vind ze toch wel erg mooi. Vooral de meest recent verschenen Kate Moss lipsticks zijn echt superfijn, deze hebben zulke intense kleuren, zijn lekker zacht en creamy en blijven redelijk lang zitten. Het is alleen wel een beetje jammer dat niet alle kleurtjes in Nederland verkrijgbaar zijn, maarja we kunnen niet alles hebben…..

Eerder had ik ook een hele verzameling Vinyl Gloss lipglosses in bijna alle kleurtjes, maar aangezien ik die praktisch nooit heb gebruikt zijn deze verdwenen in de zak met spulletjes die ik weg ga geven.

Als laatste een bonte verzameling van allerlei Rimmel producten zoals mascara’s, oogpotloden, oogschaduws en een foundation. De mascara’s van Rimmel zijn ook echt favoriet van me, daar heb ik er in mijn leven al heel wat van versleten. Jarenlang heb ik de rode The Volume Flash en de roze The Max Volume Flash gebruikt, dit zijn echt geweldige mascara’s. Vergelijkbaar vind ik de nieuwe Extra WOW Lash en Extra Super Lash mascara’s, die ik op dit moment graag en veel gebruik. Een aantal jaar geleden had ik ook een aardige verzameling Rimmel oogschaduw mono’s, maar die collectie is inmiddels behoorlijk uitgedund naar slechts één donkere mono en twee quads. De oogschaduws zijn pop zich prima, maar ik vind ze helemaal tegenwoordig wel een beetje erg prijzig als ik kijk wat je aan kwaliteit en hoeveelheid krijgt.

De Match Perfection foundation heb ik helaas echt maar een aantal keer gebruikt, omdat de kleur niet goed matcht met mijn huid. Het is verder een prima foundation, maar ook vrij prijzig en daarom heb ik deze niet nogmaals (in de juiste kleur) gekocht. Ook een favoriet Rimmel item is de Exaggerate Waterproof Eye Definer, die ik meestal gebruik voor het zetten van een zwart lijntje op mijn (bovenste en onderste) waterlijn en onder mijn oog en die redelijk lang blijft zitten.

Q: Heb jij veel make-up van Rimmel of valt het mee? Wat zijn jouw favoriete producten van dit merk?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

19 reacties op “Mijn Rimmel stash”

Hmm, ik heb drie lakjes, een lipstick en een foundation. De lakjes zijn inderdaad heel fijn. De lipstick droogt helaas mijn lippen wat uit en de foundation is te donker. Het is op de een of andere manier toch een merk wat ik sneller oversla.

ik heb 1 blushg in 101 pink sugar, echt mijn favourite blush. Hij past overal bij en ziet er gewoon prachtig uit! Ik heb ook een kate lipstick in 03, een nude kleurtje met een mooie finish. Niet veel maar er komt zeker nog meer!

Ik heb alleen 2 lakjes en een lipstick. Die lipstick (07 van Kate Moss) vind ik zo geweldig. Ik vind hem alleen vervelend ruiken. Ach, dan maar een sterk geurende gloss erover of lippenbalsem eronder en je ruikt het niet meer zo erg. 🙂 Over de lakjes ben ik ook erg te spreken. Ik heb ook zo’n lasting finish lakje en hij bleef zeker 7 dagen zitten zonder minder mooi te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.