Categorieën
Beauty

Mijn Catrice Ultimate Colour & Ultimate Shine lipsticks

Volgens mij waren mijn eerste lipsticks afkomstig van Rimmel, lange tijd was dit dan ook het merk waar ik er de meeste van had. Dit veranderde op slag toen Catrice vorig jaar het roer en de looks van haar producten drastisch omgooide en met de zogenaamde Ultimate Colour & Shine lipsticks op de proppen kwam. Op de eerste plaats zagen de lipsticks van dit merk er meteen veel leuker uit dan eerst én ook de kwaliteit was nog eens fiks verbeterd. Nog een pluspunt in vergelijking met de Rimmel lipsticks is de prijs, de Catrice lipsticks kosten je namelijk slechts € 3,99 per stuk. Het is dan ook niet voor niets dat ik er hier een heel aantal van in mijn stash heb!

Op dit moment telt zowel het Catrice Ultimate Colour als het Ultimate Shine assortiment in totaal 16 kleuren en heb je van allebei dus ruim de keuze. Mijn Catrice lipstick stash telt 6 Ultimate Colour en 4 Ultimate Shine lipsticks, wat in totaal 10 maakt. Of deze verdeling nu ook echt aangeeft welke van de twee ik prettiger vind denk ik niet. Ik zou niet zo een keuze tussen de twee kunnen maken, ik vind ze beiden erg fijn.

De grootste verschillen tussen de twee lipsticks is wat mij betreft de pigmentatie, dekking en glans. Zo zijn de Ultimate Colour lipsticks wat beter dekkend en hebben de Ultimate Shines wat meer glans en geven een wat meer medium dekking. Beiden lipsticks zijn sowieso heel lekker zacht en romig en verzorgend voor je lippen.
Op bovenstaande foto zie je de 6 Ultimate Colour lipsticks met de zwart glanzende huls.

1. 130 Frozen Rose
Een hele mooie oudroze lipstick die ik erg graag en ook regelmatig draag, wat ook wel te zien is aan de inmiddels behoorlijk geslonken punt van de lipstick!

2. 050 Princess Peach
Nu ik deze weer zie heb ik meteen zin om ‘m te dragen, wat een prachtig kleurtje is het toch! Het is een wel redelijk knallende lipstick, maar superleuk voor de lente en zomer!

3. 120 Call The Ambulance
Deze 120 Call The Ambulance is net een tintje lichter en wat minder knallend dan de 090 Like My High Heels hieronder en daarmee misschien iets meer draagbaar.

4. 090 Like My High Heels
Kort maar krachtig: de ultiem rode lipstick! Helaas is deze nu uit het assortiment verdwenen…..

5. 010 Be Natural!
Deze 010 Be Natural! is binnen het Ultimate Colour assortiment wat mij betreft de ultieme nude lipstick.

6. 190 The Nuder The Better
Deze kleur is heel recent aan het Ultimate Colour assortiment toegevoegd en die ik afgelopen week gereviewed heb. De kleur van deze en de 010 Be Natural! liggen vrij dicht bij elkaar, alleen is deze net een tikje donkerder en wat meer bruin van ondertoon.

Dan de 4 Ultimate Shine lipsticks, met de zilveren huls.

7. 160 Pink Panther
Zoals je aan de gesleten punt van de lipstick kunt zien heb ik deze al vrij veel gedragen, het is echt een superlief zachtroze kleurtje met lekker veel glans.

8. 150 Berry Pink
150 Berry Pink is inmiddels uit het assortiment en dat is best jammer, want het is een hele mooie kleur dat een beetje tussen donkerroze en rood in zit.

9. 210 Kiss Kiss Hibiskiss
Deze 210 Kiss Kiss Hibiskiss is nieuw in de Ultimate Shine lijn en heb je afgelopen week voorbij zien komen op By Sjanty. Ik vind dit echt een práchtige, intense roze/rode kleur.

10. 080 Corallicious Pink
De naam van deze lipstick is wat mij betreft een beetje misleidend want echt pink heb ik er nog niet in kunnen ontdekken, het is meer koperbruin.


Q: Heb jij veel Catrice Ultimate Colour en/of Shine lipsticks? Welke kleuren zijn jouw favoriet?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

21 reacties op “Mijn Catrice Ultimate Colour & Ultimate Shine lipsticks”

Ik ben eigenlijk niet zo’n fan van deze lipsticks. Ze trokken mijn aandacht niet.. Uiteindelijk heb ik Princess Peach gekocht omdat ik een oranje lipstick zocht. Het was echt een flop, de kleur staat mij heeeel slecht! :O

Mooie kleurtjes! Normaal kijk ik bij Catrice alleen maar naar de nagellak, maar de lipsticks zijn me nu pas opgevallen. Erg mooie kleurtjes! Ik ga binnenkort zeker een lipstick aanschaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.