Categorieën
Beauty Nagels

Maybelline Forever Strong Pro nagellak – 155 Bubble Gum en 490 Hot Salsa

Nagellak heb ik genoeg, ik bezit het in bijna alle mogelijke kleuren en merken, maar van Maybelline is het binnen mijn collectie vrij zeldzaam. Volgens mij heb ik slechts twee Forever Strong Pro lakjes, een oranje en oudroze, en hoewel ik daar heel erg tevreden mee ben is het verder nooit in me opgekomen er meer van aan te schaffen. Tot afgelopen week, want nog tot en met zondag geldt bij DA 25% korting op alle nagellak!

Het Forever Strong Pro assortiment van Maybelline is inmiddels uitgebreid naar 13 hippe kleurtjes: 05 Cassis Extreme, 135 Nude Rose, 155 Bubble Gum, 170 Flamingo Pink, 220 Mellow Mauve, 287 Midnight Red, 460 Couture Orange, 490 Hot Salsa, 605 Hyper Jade, 650 Midnight Blue, 778 Rosy Sand, 785 Mocha en 800 Couture Grey. Omdat het zomer is én ook eindelijk echt gaat worden heb ik gekozen voor de vrolijke 155 Bubble Gum en de 490 Hot Salsa.

De Forever Strong Pro is volgens Maybelline een bijzondere nagellak vanwege de toegevoegde calcium, ijzer en silica, waardoor het met gemak ruim een week perfect op je nagels moet blijven zitten zonder te chippen. Net als ik zul jij daar misschien ook zo je gedachten en twijfels bij hebben, maar ach het klinkt leuk toch?

Oh.Em.Gee. I just love love love deze 155 Bubble Gum! Een heerlijke in your face roze, maar dan wel met een aparte glitterige twist en een licht blauwachtige ondertoon. Twee laagjes en je nagels zijn helemaal summerproof!

De koraalrode 490 Hot Salsa doet zeker niet onder voor de 155 Bubble Gum, want ook dit vind ik een práchtig kleurtje. Het is qua finish simpel creamy, maar hey less is vaak more. Ook met deze ben je met twee laagjes ready to go!

De Maybelline Forever Strong Pro lakjes zijn voor € 7,99 per stuk verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister. Let op! Bij DA krijgt je nog tot en met morgen (zondag 22 juli) a.s. 25% op deze lakjes (nagellak van alle merken!) en zijn ze € 6,00 per stuk!

Q: Wat vind jij van de Forever Strong Pro nagellak van Maybelline of ben je er (nog) niet bekend mee?

18 reacties op “Maybelline Forever Strong Pro nagellak – 155 Bubble Gum en 490 Hot Salsa”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.