Categorieën
Beauty Nagels

Maybelline Forever Strong Pro nagellak

Maybelline New York lanceert dit voorjaar een nieuwe lijn nagellak met de naam Forever Strong Pro.
Deze nagellak zou een unieke en vernieuwende formule hebben waardoor je nagellak met gemak een week zou moeten blijven zitten en natuurlijk heb ik dat even uitgetest!

De nieuwe nagellaklijn Forever Strong Pro bestaat uit 9 hippe en trendy nagellak kleuren die veel op de New Yorkse catwalks te zien waren. De Forever Strong Pro flesjes zijn vrij breed en plat, net als de meeste andere Maybelline nagellakjes en bevatten 10 milliliter. De felle, frisse kleurtjes knallen lekker uit de flesjes en maken de collectie er heel vrolijk uitzien.

Uniek aan de Forever Strong Pro nagellak is dat deze calcium, ijzer en silica bevat waardoor deze zonder te chippen met gemak een week op je nagels zou moeten blijven zitten.

Forever Strong Pro bevat onder andere verschillende tinten paars, een knalroze, een zandkleurige, een donkergrijze en donkerbruine kleur. Dit zijn alle verkrijgbare kleurtjes met naam:

Cassis Extreme 05, Nude Rose 135, Flamingo 170, Mellow Mauve 220, Orange Couture 260, Midnight Red 287
Midnight Blue 650, Rosy Sand 778, Taupe 785, Couture Grey 800.

De lakjes bevatten geen glitters, behalve de donkergrijze 800 Couture Grey die een klein glittertje heeft.
Ik heb de 135 Nude Rose uitgetest, een hele zachte, romantische oudroze tint.

De Forever Strong Pro nagellakjes bevatten een klein, niet heel breed kwastje die makkelijk werkt. Op het flesje staat dat je met dit kwastje 100% precies zou kunnen werken, nu is dat natuurlijk nooit helemaal waar maar ik moet zeggen dat ik mijn nagels met dit kwastje wel heel netjes heb kunnen lakken.

De nagellak is vrij dun en dat werkt best prettig, zo krijg je tenminste niet snel van die vieze dikke klodders die niet uit te smeren zijn. Ik heb 2 laagjes lak aangebracht en de dekking is prima. De lak heeft van zichzelf al een subtiele glans en voor net wat extra heb ik er nog een topcoat overheen aangebracht.

Dan de belofte dat deze nagellak een week zou moeten blijven zitten. Nu geloof ik niet dat er 1 nagellak is die zonder te enige onregelmatigheden een hele week blijft zitten, dus ook deze niet. Nu moet ik zeggen dat deze nagellak niet snel chipt. Pas na een dag of 3 begint er aan de bovenkant van enkele nagels wat nagellak te verdwijnen (tipwear), maar echt chippen doet hij nog niet. Al met al blijft de lak een dag of 5 heel netjes zitten en dat is toch al best lang, aangezien ik nagellakjes ken die er na een dag al niet meer uitzien.
Een prijs van 8 euro voor een nagellak vind ik zelf best veel, maar daartegenover krijg je best een groot flesje met nagellak die toch wel een dag of 5 netjes blijft zitten. Je moet daarin zelf de keuze maken wat je voor een nagellak en kwaliteit over hebt.

De Maybelling Forever Strong Pro nagellakjes zijn voor € 7,99 per stuk te verkrijgen bij onder andere Kruidvat, Etos en DA.

7 reacties op “Maybelline Forever Strong Pro nagellak”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.