Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 4 Maybelline Color Show by Colorama nagellakjes

Eigenlijk weet nagellak sowieso altijd wel een brede glimlach op mijn gezicht te toveren, maar als ik níeuwe lakjes ontdek ga ik bijna stuiterend de winkel uit. Van de week stapte ik heel spontaan de Etos binnen en net toen ik op het punt stond de sneeuw weer in te stappen zag ik ineens in het Maybelline schap een regenboog aan nagellakkleuren die ik nog niet kende *hallelujamuziekje* May I introduce you the Maybelline Color Show by Colorama nailpolishes!

Ik schat dat er in het schap een stuk of 20 kleuren stonden, op de website van Maybelline zie ik dat er in totaal 40 zijn. Ik vond de aanwezige kleurtjes over het algemeen heel zomers, maar er zaten ook wel een aantal wat meer donkere en winterse exemplaren bij. Ik denk dat ik bijna een kwartier heb staan twijfelen welke kleurtjes ik nou in godsnaam mee zou nemen, maar uiteindelijk zijn de 46 Sugar Crystals, 262 Pink Boom, 265 Wine Shimmer en 465 Brick Shimmer het geworden.

Oh.My.Gosh. 46 Sugar Crystals (twee laagjes) is zoooo mooi! Ik zou dit wel eerder een topcoat dan echt een nagellakje noemen, want over een ander kleurtje komt deze glitterprinses het allerbeste tot haar recht.

Toen ik de 262 Pink Boom (twee laagjes) zag wilde ik ‘m right away in mijn mandje mikken, tot ik me ineens bedacht dat ‘ie qua kleur niet echt heel speciaal of bijzonder was. Ja nice try, aan het einde van de rit kon ik deze snoeperige Barbrieroze beauty toch echt niet laten staan en ben ik er maar wat blij mee!

46 Sugar Crystals is pretty, maar 265 Wine Shimmer is stiekem nog een tandje mooier! Op de foto draag ik drie laagjes van dit lakje, maar als je hem over een ander kleurtje draagt zijn twee meer dan genoeg. Kijk al die groene, gele, paarse en roze glittertjes eens mooi zijn, ik kan mijn ogen er bijna niet vanaf houden!

De 465 Brick Shimmer (twee laagjes) hmmm, ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik ervan moet vinden. In het flesje zag het kleurtje er op zich wel leuk uit, maar eenmaal on the nails vind ik het toch een beetje zo-zo. Denk dat de combinatie van het koperbruin en de metallic finish ‘m voor mij een beetje nekt.

De Maybelline Color Show by Colorama nagellakken vond ik voor € 3,99 bij de Etos in Woerden, wellicht dat andere filialen ze ook al verkopen.

Q: Wist jij van het bestaan van deze lakjes van Maybelline? Wat vind je ervan?

38 reacties op “Swatches 4 Maybelline Color Show by Colorama nagellakjes”

Sugar Crystals en Wine Shimmer vind ik hele leuke kleurtjes. Ik denk vooral door de glitters die erin zitten. Ik kende deze lakjes nog niet, maar ik vind de prijs erg meevallen. Toch maar eens naar gaan kijken of ze hier ook al bij de Etos zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.