Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 6 Max Factor Glossfinity nagellakken

Door Lin – Als ik denk aan Max Factor en nagellak kom ik eigenlijk niet verder dan Fantasy Fire, een ieniemienie flesje van 4ml met prachtige multicolour shimmer. Ik snapte nooit waarom de flesjes van alle Max Factor nagellak zo klein moesten zijn en daar dacht het merk schijnbaar ook zo over, want ze komen nu met fullsize flesjes nagellak. Er komen 18 nieuwe kleuren en een topcoat van 11 ml bevatten die claimen high glossy te zijn en ik heb 6 van deze nieuwe lakken voor jullie geswatched!

Cobalt Blue, Royal Blue, Amethyst, Noisette, Lilac Lace, Disco Pink Marshmellow, Sugar Pink, Cute Coral, Candy Rose, Hot Coco, Aqua Marine Ruby Fruit, Burgundy Crush, Red Passion, Cerise, Sunset Orange, Flushed Rose

70 Cute Coral

Als eerste een lief koraal lakje dat een beetje naar peachy neigt, met drie laagjes dekt en heel mooi shiny is.

120 Disco Pink

Op de foto zie je twee laagjes van deze felle roze lak die al bijna in één laagje dekt en ook enorm glimt. Met dat glossfinity zit het dus wel goed.

85 Cerise

Deze rode lak (drie laagjes) is een beetje jelly, glanst mooi en droogt ook nog eens redelijk vlot.

125 Marshmallow

Marshmallow is een lichtroze lak die met twee laagjes dekt en ook goed glanst.

130 Lilac Lace

Ook heeft Max Factor een mooie paarse kleur in haar Glossfinity assortiment opgenomen die vrij intens van kleur is. De lak zelf is aan de dunne kant, maar dekt toch in twee laagjes.

145 Noisette

Als laatste heb ik Noisette, een lak die ik wel tot dupe van Chanel Paradoxal durf te bestempelen, al bevat deze misschien iets minder paarse en roze shimmer. Ook Noisette dekt compleet met twee laagjes en is enorm glanzend.

Overall? Ik ben echt blij verrast. De lakken glanzen enorm mooi en ook over de dekking en de droogtijd ben ik echt tevreden. Ik vind dat ze leuke kleuren hebben uitgekozen en ben blij dat het ‘glossfinity’ ook echt klopt. De claim dat ze 7 dagen blijven zitten vind ik altijd een beetje apart, het hangt helemaal af van de sterkte van je nagels hoelang nagellak kan blijven zitten en natuurlijk moet je een goede base- en topcoat gebruiken. Max Factor zegt een gepatenteerde samenstelling te hebben die zorgt voor perfecte hechting en een streeploos resultaat en streeploos is het zeker!

De nieuwe Max Factor Glossfinity lakken zijn vanaf deze maand voor € 8,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Welk van deze nieuwe Glossfinity lakken is/zijn jouw favoriet(en)?

32 reacties op “Swatches 6 Max Factor Glossfinity nagellakken”

Goh wat een mooie lakjes! En wat heb jij fantastische nagels!!! De kleurtjes vind ik mooi maar niet heel speciaal (behalve de laatste) en 8,99 vind ik toch wel veel voor een lakje van max factor. Koop ik voor net iets meer toch liever een lakje van essie bijvoorbeeld

Prachtig geswatcht en prachtige foto’s. Ik vind de kleuren en finish heel erg mooi. Alleen Cherise vind ik niet mooi. Ik hou niet van rode nagellak.

Wat een mooie kleuren! Om de één of andere reden loop ik het schap van Max Factor altijd voorbij…Het merk spreekt me totaal niet aan. Maar, voor deze nagellakjes wil ik er wel eens een blik op werpen 😉

Dat laatste lakje, en de lichtroze vind ik erg mooi. Ik zou graag een artikel willen zien over hoe jij je nagels verzorgt, want ze zien er prachtig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.