Categorieën
Beauty Make-up

Make-Up Studio Colour Pigments Citrine

Make-up Studio, ik blijf het een prachtig merk vinden. Prachtig, maar helaas ook wel een tikje prijzig en dus heb ik er veel minder van in mijn bezit dan ik zou willen. Ik was dan ook superexcited toen ik in de mega goodiebag van het Beauty Brands United event twee Make-Up Studio goodies vond, een prachtig nagellakje en een schitterend goudkleurig oogschaduwpigment. Let’s see more of this golden beauty!

Het is vrij riskant om een megakluns als ik een oogschaduw in poedervorm toe te vertrouwen maar hállo, ze zijn vaak echt te mooi om onaangeraakt te laten liggen. De Colour Pigments van Make-Up Studio komen in een mooi langwerpig potje van 5 gram en zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleurtjes: Rose Quartz, Citrine, Taupe, Amethyst, Sapphire, Grey Brown, Topaz, Copper, Purple, Green, Emerald en Turquoise.

Het handige aan losse pigmenten is dat ze gewoon als oogschaduw an sich kunnen worden gebruikt, maar ze zijn ook heel mooi als extra laagje over een andere oogschaduw zodat je ogen extra lekker knallen. Zeker mooie glitterige exemplaren als deze Citrine zijn daar geknipt voor!

Wanneer je een dergelijk pigment gebruikt moet je oppassen dat je er niet als een gek mee gaat lopen zwaaien, want voor je het weet zit al-les onder. Nu is dat met een vrij licht kleurtje als deze Citrine nog niet zo’n ramp, maar je kunt je waarschijnlijk wel enigszins indenken wat een pikzwart pigment kan veroorzaken… Gelukkig is het potje voorzien van een vijftal niet al te grote strooigaatjes waarmee je het pigment heel gelijkmatig en met beleid kunt doseren.

Citrine is in ieder geval een prachtig goudkleurig pigment met een beetje een gelige ondertoon en heeft een lekkere dosis shimmer en shine in zich. Citrine is vooral heel mooi over een andere oogschaduw en zeker met feestelijke gelegenheden als Kerst ideaal om erbij te pakken.

De Colour Pigments zijn voor € 13,90 per stuk verkrijgbaar bij deze Make Up Studio filialen.

Q: Wat vind je van dit Citrine pigment? Wat zijn jouw favo producten van Make Up Studio?

13 reacties op “Make-Up Studio Colour Pigments Citrine”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.