Categorieën
Beauty Make-up

Welk make-up product maakt jou het mooist?

Make-uppen is natuurlijk één van de leukste bezigheden van de dag maar soms, soms heb je er gewoon even geen zin in. Heerlijk toch, lekker een dagje met blotebillengezicht rondlopen en in je ogen wrijven wanneer je daar zin in hebt. Toch voelen veel vrouwen zich nét dat beetje extra zelfverzekerd met een likje mascara, een kleurtje op de lippen of wat concealer op ‘onzekere’ plekken. Maar welk van al die make-up producten bezorgt jou nou dat zelfverzekerde gevoel? Mascara, lipstick of toch concealer?

Uit recent onderzoek is gebleken dat – dûh – rode lippenstift door mannen het meest sexy wordt gevonden en dat vrouwen zich er heel zelfverzekerd door voelen. Mannen schijnen een paar seconden langer (in totaal 7,3 seconden) naar je te kijken als je smashing red lips hebt, bij een ander kleurtje is dat 6,7 seconden. Hoe lang ze oog voor je hebben als je helemaal geen lipstick draagt? Slechts 2,2 seconden. Oké, rode lipstick is dus wel met stip het make-up product dat je self-confidence een flinke boost geeft, maar laten we ook de mascara en foundation zeker niet onderschatten.

Q: Welk make-up product geeft jou het meeste zelfvertrouwen?

24 reacties op “Welk make-up product maakt jou het mooist?”

Het verschilt heel erg wat mij een zelfverzekerd gevoel geeft eigenlijk. Sowieso ben ik eigenlijk niet onzeker maar ik vind mezelf wel mooier met een laagje foundation, mascara en oogschaduw. Mijn make-up varieert nogal maar de basis vind ik zeker belangrijk!

Mascara want ik heb witblonde wimpers. Met bruine mascara spreken mijn ogen net wat meer (maar dat houdt me niet tegen om volledig makeuploos de straat op te gaan hoor. :P)

Zonder mascara ga ik de deur niet uit! Ikzelf maak mezelf ook graag fel op met foundation, lipstick, ogen, …. maar af en toe hou ik het rustig en gebruik ik enkel mascara! 🙂 foundation vind ik niet perse nodig, zeker niet dagelijks 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.