Categorieën
Make-up

Yves Rocher Lip Pennen: Lipgloss effect zonder plakkerige lippen

De eerste indruk was meteen goed toen we de nieuwe Glossy Lip Pennen van Yves Rocher zagen. Zes vrolijke kleurtjes: van nude tot rood, in strakke, stevige verpakkingen. De verpakking beloofd intense hydratatie en felle, opvallende kleurtjes. Gelukkig zijn wij de slechtste niet, en smeerden er vrolijk op los om te ervaren of deze lip pennen echt zo geweldig zijn. Helaas viel de conclusie wat tegen.

Glossy_Lip_Pen_Yves_Rocher_1

De trend achterna
Lip pennen zijn al een tijdje hip in beautyland, evenals nude-tinten. De nieuwe pennen van Yves Rocher spelen daar mooi op in. Misschien wat laat, maar beter laat dan nooit. Een mooi voordeel wat andere pennen niet hebben is de toevoeging van karitéboter. Karitéboter zorgt voor intense hydratatie en zachte lippen. Dat is meteen te merken bij het opbrengen, want de pennen glijden zo over de lippen en zijn totaal niet hard of droog.

De kleuren
De meest roze kleuren heten Tangerine Intens, Parfait Rose Clair en Rose Sorbet. Deze pennen geven ook het meeste kleurpigment af op de lippen. De wat meer nude kleuren heten Beige Nacré, Corail Doux en Sable Doré.

Glossy_Lip_Pen_Yves_Rocher_4

V.l.n.r.: Tangerine Intens,Rose Sorbet, Parfait Rose Clair, Corail Doux, Beige Nacré en Sable Doré.

Lipgloss effect
Hoewel de verpakking opvallende, felle kleuren beloven, is dat niet terug te zien na het aanbrengen van de kleuren. Tangerine Intens en Rose Sorbet (de rode en roze stift) zijn dan nog het felst. Niet geschikt voor vrouwen die willen opvallen met hun knallende lippen dus. Wél ideaal voor de dagen dat je een kleur op je lippen wilt, maar niet zo wilt opvallen als met lippenstift. De kleurintensiteit is gelijk aan die van lipgloss, alleen is deze niet plakkerig en blijft de kleur veel langer zitten.

De pennen zijn niet zo geweldig en kleurrijk als gedacht. Wel is het een ideale vervanger van de minder opvallende lipgloss. Ook helemaal niet verkeerd. De pennen zijn verkrijgbaar op de website van Yves Rocher voor €13,90.

Q: Sla jij deze lip pennen over, of ga je toch voor deze subtiele kleurtjes?

2 reacties op “Yves Rocher Lip Pennen: Lipgloss effect zonder plakkerige lippen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.