Categorieën
Beauty Make-up

MAC Très Cheek blush – Pink Tea

Het is bij MAC bijna niet bij te houden welke nieuwe limited edition lijn er nu weer bij de Pro Store en de counters in de Bijenkorf en Douglas ligt, het is ongelooflijk met hoeveel geweldige collecties dit merk ons iedere keer weer verrast! Natuurlijk zitten er ook collecties tussen waarvan je denkt: hmm, had van mij niet gehoeven, maar da’s eigenlijk maar goed ook anders hadden je bankrekening en portemonnee inmiddels wel een behoorlijk probleem gehad. Een collectie waar ik zelf meteen een hoog ‘hebben, hebben!’ gevoel van kreeg is de Très Cheek (leuke woordspeling!) en met gepaste trots kan ik melden dat ik er ook daadwerkelijk één héb!

Wat betreft MAC ben ik echt nog een beetje een groentje (ahhh), ik ben nu alleen nog maar in het bezit van een lipstick, lip erase en blush, maar ik ben er dan ook wel superblij mee. Als ik de kans en het geld had gehad had ik het liefst alle zes de kleurtjes uit de Très Cheek blushcollectie mijn digitale winkelmandje in geklikt, want keuzes maken is nou niet bepaald één van mijn sterkste kanten.. Gelukkig was ik er na de 10349404890ste keer swatches kijken eindelijk uit en ging ik voor de Pink Tea.

Pink Tea is in het gezelschap van Lovecloud (bright mid-tone pink), Peony Petal (bright blue pink), Modern Mandarin (red-orange), Immortal Flower (bright peach) en Full of Joy (lavender). De Très Cheek blushes zien er verder hetzelfde uit als de normale blushes van MAC en komen in de bekende ronde doosjes waarin 6 gram blush zit. De MAC doosjes en potjes geven mij toch altijd een beetje een magisch gevoel en het is ook het enige merk waarvan ik de doosjes van de producten bewaar, haha…

MAC vermeld net als bij haar lipsticks ook bij de blushes altijd welke finish ze hebben en deze Très Cheeks hebben, op de Full of Joy na (frosty), allemaal een satin finish.

Toen ik de eerste foto’s van de Très Cheek collectie in mijn mailbox binnenkreeg was het eerste dat ik dacht: oké, die felroze Peony Petal moet ik hebben, maar in een moment van bezinning later wist ik me gelukkig te bedenken dat dat met mijn bleke huidje niet de beste optie zou zijn. Ik heb ook al best wat van die felroze blushes liggen maar als ik die op heb lijk ik net een Barbie en geloof me, dat klinkt aantrekkelijker dan dat het eruitziet. Een beetje een subtiel en niet te opvallend kleurtje zou het dus moeten worden en bleven al gauw de Lovecloud en Pink Tea over.

Gelukkig bleek mijn uiteindelijke keuze voor Pink Tea de juiste te zijn, want deze is met het mooie, oudroze kleurtje echt ideaal voor mijn huidskleur. Hij is niet te opvallend, geeft me een lekker gezond blosje en de kleur ervan is mooi gelijkmatig op te bouwen. Het is eigenlijk een beetje tegen mijn gewoonte en principes in om 20 euro voor een blush neer te tellen, maar ach soms moet je jezelf een beetje verwennen, nietwaar!

De MAC Très Cheek blushes zijn voor € 20,00 per stuk verkrijgbaar bij de MAC Pro Store in Amsterdam, bij de filialen van De Bijenkorf in Amsterdam, Arnhem, Den HaagEindhoven, Maastricht en Rotterdam en via de online shop van De Bijenkorf.

Q: Ben jij zelf in het bezit van MAC blushes of geef jij je 20 euro liever ergens anders aan uit?

24 reacties op “MAC Très Cheek blush – Pink Tea”

Staat je prachtig! Ik vind 20 euro voor een blush wel kunnen hoor. Maar kan het me niet permitteren het heel vaak te doen haha. Maar in principe heb ik voor echt kwalitatieve producten die lang meegaan, best wat over.

Pfoe, 20 euro voor een blush vind ik wel erg veel, maargoed ik ben dan ook een arme student, haha. Als me later wat meer kan veroorloven dan vind ik de prijs best meevallen. Ik snap wel waarom je hem hebt gekocht, hij staat je supermooi! 🙂

Om eerlijk te zijn vind ik 20 euro veel, maar als je dan zo’n mooi effect krijgt als bij jou is die blush het wel waard. Die kleur gaat echt altijd =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.