Categorieën
Beauty Nagels

L’Oréal Color Riche Top Coats – 912 Diamond Lurex en 916 Confettis

De L’Oréal Color Riche club goes glitter & glamour want deze mooie nagellakcollectie is onlangs uitgebreid met een paar supershiny and supershimmery topcoats. Als ik heel eerlijk ben zijn de Color Riche kleurtjes de enige L’Oréal lakken waar ik interesse in heb, voor de rest vind ik dit merk qua nagellak niet zo heel spannend. Dankzij de nieuwe topcoats is de Color Riche lijn nóg leuker geworden en jawel, ik heb er twee uitgeprobeerd!

L’Oréal heeft een aantal heel uiteenlopende topcoats (Smoky, Confetti, Carat en Diamond Lurex) aan het Color Riche assortiment toegevoegd, die allemaal een ander effect geven.

912 Diamond Lurex (twee laagjes) is een topcoat die ik al wel eerder bij andere merken voorbij heb zien komen, maar die eigenlijk ook niet in een topcoatcollectie mag ontbreken. Met twee laagjes veranderde het ‘simpele’ rode Catrice Neo Geisha C03 Madam Butterfly kleurtje ineens in een letterlijk en figuurlijk schitterend geheel.

Wauw, dit is nog eens een bijzondere topcoat! De 916 Confettis (twee laagjes) maakt van ieder kleurtje op je nagels een waar feestje en ja, het is misschien even wennen maar uiteindelijk vind ik het effect toch wel heel speels en leuk én een soort van Dalmatiër-achtig, haha.

De L’Oréal Color Riche Top Coats zijn voor € 5,99 per stuk verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als DA, Etos en Kruidvat.

Q: Wat vind je van deze twee nieuwe topcoats van L’Oréal? Leuk genoeg om aan te schaffen of laat je ze aan je voorbij gaan?

Yeah, I like
♥ De Confetti is een hele leuke en bijzondere topcoat
♥ Dekken goed met twee laagjes

Beetje jammer
:-/ De Diamond Lurex is niet superbijzonder
:-/ zijn (nog) niet overal verkrijgbaar 

28 reacties op “L’Oréal Color Riche Top Coats – 912 Diamond Lurex en 916 Confettis”

Ik heb ze allebei en de diamond is inderdaad mooi, maar niet heeel bijzonder. De confetti top coat is echt supertof, als je het ovr een lichte lak lakt, zijn je nagels net een soort eitjes haha.. Alleen een ramp om er af te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.