Categorieën
Beauty Make-up

Look of the eye – blauw & paars

Lees snel verder hoe ik deze turquoise blauw gecombineerd met paarse ooglook maak!

Voor deze ooglook gebruikte ik de volgende producten:

  • Zoeva 88 Eyeshadow Palet
  • Gosh Kohl/Eyeliner pencil
  • Rimmel The Max Volumeflash mascara

Na het aanbrengen van Gosh Velvet Eye Primer en poeder op mijn ogen kleur ik mijn binnenste ooghoek in met een turquoise-blauwe kleur en doe ditzelfde onder mijn ogen.
Daarna pak ik een iets donkerdere turquoise-achtige blauw en breng dat op het middelste gedeelte van mijn ooglid aan.
Voor de buitenste ooghoek ga ik wat kleurtjes mengen. Om te beginnen pak ik een heldere donkerblauw waarover ik daarna een beetje paars aanbreng.
In de arcadeboog breng ik een heel klein lijntje zwarte oogschaduw aan voor wat meer diepte, waarna ik ook daar wat van deze donkere blauw en paars aan te hebben gebracht het geheel ga blenden.
Tijdens het blenden breng ik steeds opnieuw wat laagjes van de blauw en paarse aan zodat deze kleuren wat sprekender worden, omdat ze tijdens het blenden snel wat verdwijnen.
Nadat het blenden klaar is breng ik wat van de paarse kleur aan de onderkant van mijn oog (buitenkant) en zorg ervoor dat deze overloopt in de kleur van mijn ooglid.

Nadat alle oogschaduwkleurtjes zijn aangebracht zet ik een lijntje langs mijn wimperlijn en een zwart lijntje op mijn bovenste en onderste waterlijn. Daarna breng ik een klein beetje zwart potlood over he aangebrachte lijntjes oogschaduw onder mijn oog aan en vervaag dit alles een beetje. Omdat de kleurtjes oogschaduw onder mijn oog hierdoor weer een beetje minder zichtbaar worden, voeg ik weer even wat nieuwe kleur toe.
Daarna nog wat highlighter op het wenkbrauwbot, mascara en klaar is deze look!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.