Categorieën
Beauty Make-up

Look met Sleek PPQ Me, Myself & Eye palette

In het artikel van vanmorgen wat hieronder is te lezen heb ik je het prachtige Sleek PPQ Me, Myself and Eye palette laten zien en zoals ik al zei kon ik niet wachten ermee aan de slag te gaan. Nou, dat heb ik zonet gedaan en daar ga ik je hier het resultaat laten zien! Voor deze look heb ik nog een beetje veilige kleuren genomen (ik moet straks nog naar buiten!), maar ik wil ook nog zeker een wat meer gewaagde look met de opvallende kleurtjes gaan maken!

De kleurtjes die ik voor deze look heb gebruikt zijn:

De shimmery groene Primal Green met een beetje een gouden finish, de shimmery donkergroene Blue Monday, de shimmery witte highlighter Barry White  en de matzwarte Black Box.

Als eerste heb ik onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoeken wat van de mooie Barry White highlighter aangebracht. Daarna heb ik met de Zoeva #232 kwast mijn gehele ooglid ingekleurd met de Primal Green, wat echt een heel mooie shimmery groengouden kleur is. Vervolgens heb ik met dezelfde kwast (met de zijkant) wat van de Blue Monday in mijn arcadeboog aangebracht en dit met de Zoeva #227 wat vervaagd en omhooggeblend.

Dezelfde #232 kwast heb ik lichtjes in de Black Box gedipt en hiervan een beetje in mijn buitenste ooghoek aangebracht en vervolgens alles geblend met de #228 blendingkwast. Tussendoor heb ik de Primal Green op mijn ooglid nog een beetje bijgewerkt, zodat ook deze goed zichtbaar blijft.

Met een heel dun kwastje (#235 Zoeva) heb ik onder mijn ogen een lijntje met de groene Blue Monday gezet en in de buitenste hoek en waterlijn wat zwart oogpotlood aangebracht. Daarna heb ik de Maybelline Master Precise liquid liner gepakt en hiermee op mijn bovenste ooglid een lijntje gezet dat van smal iets dikker uitloopt.

Als laatste heb ik wat van de Essence Multi Action mascara aangebracht en klaar is de look!

Q: Wat vind je van deze look?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

14 reacties op “Look met Sleek PPQ Me, Myself & Eye palette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.