Categorieƫn
Beauty Make-up

Look met Catrice Big City Life Sydney palette

Met 4 van die prachtige palettes in huis heb ik me wel even in moeten houden om niet meteen met allemaal tegelijk te gaan spelen, want daar vragen die prachtige oogschaduws natuurlijk wel om! Na een look met het Berlin palette te hebben gemaakt, heb ik nu het Sydney palette erbij gepakt!

Ik had een paarse look in gedachten en daar leent dit palette zich natuurlijk uitstekend voor met 3 paarse kleuren erin. Uiteindelijk is de look iets anders uitgepakt dan gepland, aangezien de oogschaduws The Rocks en Sydney Aquarium op mijn ogen qua pigmentatie en kleur helaas wat tegenvielen. Halverwege heb ik daarom besloten de bruine Town Hall aan de look toe te voegen. Het paars en bruin zou ik van tevoren niet heel snel met elkaar gecombineerd hebben, maar in het uiteindelijke resultaat staat het helemaal zo gek nog niet.

Allereerst heb ik de lichtste kleur paars Royal Botanic Garden in mijn binnenste ooghoeken aangebracht. Daarna bracht ik op het middelste gedeelte van mijn ooglid The Rocks aan en op het buitenste deel de Sydney Aqaurium, maar deze gaven beiden helaas niet heel veel kleur en dus ben ik van plan veranderd. Ik heb toen voor in mijn buitenste ooghoek en mijn crease de koperbruine Town Hall gekozen, die wel prima gepigmenteerd is. Aangezien de andere paarse kleurtjes bijna niet zichtbaar waren heb ik nog wat van de mooie Royal Botanic Garden op het middenste gedeelte van mijn oogleden aangebracht. Vervolgens heb ik de twee kleurtjes zachtjes in elkaar geblend en de bruine kleur wat naar boven vervaagd.
Daarna heb ik in plaats van een zwart oogpotlood eens een ander kleurtje gepakt, namelijk het Max Factor Liquid Effect Pencil in Violet Voltage, en heb deze boven mijn bovenste wimperlijn en onder mijn ogen aangebracht.

Op mijn wenkbrauwbot heb ik met een blendingkwast een beetje van de Essence 22 Blockbuster oogschaduw aangebracht en dit in de rest van de oogschaduw geblend.

Op mijn wangen heb ik een beetje de oudroze Taronga Zoo blush uit het palette aangebracht, die goed gepigmenteerd maar wel behoorlijk korrelig is en je wel even goed moet aftikken. Op mijn lippen heb ik de Kate Moss lipstick in kleur 03 en daaroverheen de Catrice Bohemia lipgloss in C01 My Home Is My Sand Castle.


Q: Wat vind je van deze look?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

14 reacties op “Look met Catrice Big City Life Sydney palette”

Heb hem vandaag ook gebruikt. Leek in het donker ( het was nog vroeg vanmorgen ) best leuk maar eenmaal op het werk aan gekomen kwam ik er achter dat het toch wel heel subtiel was. Dus ja snap dat je het bruin er bij hebt gepakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.