Categorieën
Beauty Make-up

Look met Catrice Big City Life London palette

Inmiddels heb ik je met alle Catrice Big City Life palettes een look laten zien, behalve met de London. Op één of andere manier is dit mijn minst favoriete palette, omdat er wat mij betreft niet heel spectaculaire kleurtjes in zitten die ik graag gebruik. Nu hoeft dat natuurlijk helemaal niet te betekenen dat dit palette sowieso het minste leuke van de vier is, dat is voor iedereen anders. Ondanks het feit dat het niet mijn favoriet is heb ik er uiteindelijk wel een leuke look mee gemaakt!

In het geelgekleurde London palette vind je twee mooie lichtroze blushes, 4 blauwe oogschaduws, een paarse en de gele Piccadilly Circus. De Tower Bridge helemaal rechts onderin is een hele mooi lichtblauwe oogschaduw met heel veel gliters, maar geeft erg weinig kleur en deze heb ik dan ook niet in mijn look verwerkt. Welke ik wel heb gebruikt zijn de Hyde Park, Piccadilly Circus en City Hall.

Ik ben begonnen met een beetje van de gele Piccadilly Circus in mijn binnenste ooghoeken. Ik wist in eerste instantie niet zo goed wat ik met deze gele kleur aanmoest, maar doordat hij heel zacht en een beetje pastelachtig is valt hij heel mooi uit. Daar heb ik mijn kwast in de matte Hyde Park gedipt en deze in het midden van mijn ooglid aangebracht. Vanuit het palette gezien lijkt deze oogschaduw wat groenig, maar op mijn ogen is ie toch echt lichtblauw. Voor in de buitenste ooghoeken en crease ben ik voor de mooie donkerblauwe City Hall gegaan. Vervolgens heb ik alles mooi in elkaar over geblend en een crèmekleurige highlight oogschaduw op mijn wenkbrauwbot aangebracht.

Zowel onder als boven mijn ogen heb ik met het mini oogpotloodje uit het palette een lijntje aangebracht zodat de look wat meer power krijgt. Op mijn wimpers draag ik de Max Factor False Lash Effect Fusion mascara.

Voor wat meer kleur op de appeltjes van mijn wangen heb ik de London Eye blush gekozen, een hele mooie en goed gepigmenteerde oudroze blush. Het is bij de palettes overigens wel wat lastig om mijn blushkwast in die niet hele grote vakjes te krijgen, die hadden wel een slagje groter gemogen.


Q: Welk van de vier Big City Life palettes is jouw favoriet?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

8 reacties op “Look met Catrice Big City Life London palette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.