Categorieën
Beauty Make-up

Look met Catrice feMALE Eye Aquarelle Duo Chalks

Na het swatchen van de schitterende Catrice Eye Aquarelle Duo Chalks uit de huidige feMALE limited edition collectie stond ik werkelijk te popelen om ermee aan de slag te gaan, daar schrééuwden die prachtige, glanzende en glitterende beauties gewoon om! Vanmorgen heb ik ze er dan ook meteen bij gepakt en er een redelijke veilige (ik moet vandaag nog weg voor een afspraak) look mee gemaakt.
Voor mijn look heb ik gebruik gemakt van vier van de zes Duo Chalks: de koperen en bruine van 01 Love Me Gender, de zilvergrijze van 02 Tomboy en de antracietgrijze van 03 Boys Are Back. Ook met de prachtige lichtblauwe en mauve oogschaduw wil ik zeker nog een look gaan maken!

Na het aanbrengen van een oogschaduwbasis heb ik als eerste mijn oogleden ingekleurd met de bruine oogschaduw, als basis voor de gehele look. Vervolgens heb ik in de buitenste ooghoeken wat van de zilvergrijze kleur en in mijn crease de antractiegrijze aangebracht en dit vervolgens goed geblend. Naderhand heb ik nog wat van de koperoranje oogschaduw in het binnenste gedeelte van mijn oogleden gedipt en langs mijn bovenste wimperlijn heel lichtjes een lijntje gezet met de antractietgrijze kleur.

Met een combinatie van de bruine en antractiegrijze oogschaduw heb ik met een dun kwastje een lijntje onder mijn oog getrokken en op zowel mijn bovenste als onderste waterlijn een beetje van het zwarte Zoeva Graphic Eyes NYX potlood aangebracht. De look heb ik afgemaakt met een aantal laagjes van de Pupa Pupalash Energizer mascara en mijn wenkbrauwen in model gekamd met de Anastasia Clear Brow Gel.

Nu ik de oogschaduw ook daadwerkelijk gebruikt heb voor het maken van een look ben ik er nog net zo enthousiast en tevreden over als in de review die ik schreef. De Eye Aquarelle Duo Chalks geven ook op mijn ogen prachtige, intense kleuren met een mooie satin finish, zijn makkelijk en goed te blenden en blijken toch helemaal niet zoveel fall-out te geven als dat ik toch wel enigszins verwachtte.

Bij deze look draag ik op mijn gezicht wat Garnier BB Cream, op mijn wangen een beetje van de Catrice Duo Defining 040 Chocolate Cream (favoriet!) blush, op mijn jukbeenderen heel lichtjes wat Essence I  ♥ Runway highlighter (ook favoriet!) en op mijn lippen een laagje van de peachy Sleek Avoir la Pêche Sugar May 961 Pout Polish.

Q: Wat vind je van de look? Heb je de Duo Chalks zelf ook al gebruikt?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

16 reacties op “Look met Catrice feMALE Eye Aquarelle Duo Chalks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.