Categorieën
Beauty Nagels

Leopard nails!

Ik weet niet wat het is, maar sinds ik gister mijn nagels in de pastel polkadot heb gestoken lijk ik de smaak van nail-art een beetje te pakken te hebben! Na de schattige en vrolijke pastel polkadots wilde ik nu graag iets met een luipaard printje gaan proberen en hoewel ik er helemaal niets van verwachtte is het nog aardig gelukt en durf ik het resultaat dan ook wel met jullie te delen!

Wat je nodig hebt voor het maken van deze leopard nails:

Nude/beige-achtig lakje  bijvoorbeeld Essence Nude Glam 07 Café Olé
Donkerbruin lakje  bijvoorbeeld Catrice 710 Dulce & Havanna
Zwart lakje  bijvoorbeeld Rimmel I ♥ Lasting Finish 080 Black Cab
Dottingtool (bijvoorbeeld van Essence) of satéprikker
Een aantal wattenstaafjes

Ik vind nail art er zelf altijd al snel ingewikkeld uitzien, maar als je het eens wat nader gaat bestuderen kun je vaak wel ontdekken welke stap voor stap handelingen je moet uitvoeren. Voor deze leopard nails lak je je nagels eerst met de nude/beige-achtige basiskleur, in mijn geval heb ik hiervoor twee laagjes van het 07 Café Ole lakje uit de nieuwe Nude Glam collectie van Essence gebruikt. Wanneer deze lak goed droog was heb ik vervolgens een wattenstaafje in de chocoladebruine 710 Dulce & Havanna van Catrice gedipt en daarmee kleine rond/ovaal-vormige stipjes op mijn nagels gezet. Dit moet je wel een beetje voorzichtig doen, want je wil niet al te grote stippen hebben.

Vervolgens heb ik de dottingtool in de zwarte lak gedipt en de donkerbruine stipjes aan de boven- en onderkant omlijnd met een zwart randje. Wat mij betreft is dit het meest lastige gedeelte en kost dit het meeste behendigheid. Je moet sowieso zorgen dat je geen klodders zwarte lak aan je dottingtool heb zitten, want dan heb je grote kans dat er in plaats van een lijntje een hele zwarte vlek ontstaat. De zwarte lijntjes hoeven overigens helemaal niet kaarsrecht of even groot of lang te zijn, het effect is juist het leukste wanneer het een beetje wisselend is. Lege ruimte op je nagels kun je eventueel nog opvullen met hier en daar een zwart stipje.

Q: Wat vind je van deze leopard nails? Zou je het leuk vinden als ik in de toekomst wat meer met nail-art probeer?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

29 reacties op “Leopard nails!”

suuuuuuupervet! Ik heb nu helaas mn pols gebroken dus dit gaat m niet worden 🙁 nog even een paar weken wachten! Maar echt heel mooi gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.