Categorieën
Beauty

Wenkbrauwen die verboden zouden moeten worden

Waar de ogen van de meeste mannen bij een vrouw waarschijnlijk ergens ter hoogte van de borst afdwalen zijn wij met heel andere dingen bezig wanneer wij oog in oog staan met iemand van hetzelfde geslacht. Één van de eerste, zo niet allereerste, dingen waar ik op let is de make-up (don’t blame me) en de wenkbrauwen. Vind ik ze mooi/lelijk, zijn ze netjes in shape of is het modelletje wildgroei, zijn ze bijgetekend of niet en ga zo maar door. Helaas helaas zijn ze lang niet alle exemplaren even jaloersmakend en lopen er zat rond waarvan ik denk: dámn, die zouden verboden moeten worden.

Striped brows

Tjak, een streep, tjak nog één en klaar ben je. Als je dat ‘veilig’ met potlood doet kun je ieder moment je leven beteren en er wat meer vorm aan geven, maar als je die twee strepen boven je ogen hebt laten tatoeëren… Ai.

Komma brows

Misschien zijn dit nog wel de ergste: de zogenaamde komma brows. Yep, omdat ze precies de vorm van een komma hebben en nee, dat wil je niet in je gezicht. Dit staat niemand, ik herhaal NIEMAND. Horror!

Block brows

De vorm kán op zich best mooi zijn, mits het niet van die enorme BAM! in your face gevaartes zijn en dat is bij sommige dames nou juist precies het probleem….

Boogjes brows

Ja, ik verafschuw ze, maar ik moet met het schaamrood op mijn kaken toegeven dat ik er zelf in een ver, vér verleden ook mee rondgelopen heb. Thank god dat ik ergens het licht heb gezien.

Wildgroei brows

Nee, er is helemaal niks mis met bold brows, maar hey: ze moeten wel enigszins in toom gehouden worden. Enorme borstels waar je bijna je schoenen mee kunt poetsen zijn niet echt heel charming.

Q: Welke ‘vorm’ wenkbrauwen vind jij echt not done?

(mochten jouw brows toevallig één van bovenstaande shape hebben, voel je dan alsjeblieft niet teveel aangevallen, het is slechts mijn mening!)

22 reacties op “Wenkbrauwen die verboden zouden moeten worden”

Ik heb zo moeten lachen bij het lezen van dit stukje! Hahaha GEWELDIG! Ik heb mezelf ook schuldig gemaakt aan een wenkbrauw flater; toen ik pas begon met epileren, ik was een jaar of 13, haalde ik veel te veel weg tussen mijn brauwen in waardoor ik eigenlijk alleen de uiteindes nog over hield. Ik zag er altijd verbaasd uit 😛

Ik vind de komma brows behoorlijk clownesk uitzien.
Ik ben gezegend met zeer volle wenkbrauwen.

p.s. ik mis de nailart van Lin al een tijdje,..

Aaah dit is zo zonde! Dat moet je toch zelf ook inzien! Mijn Duitslerares had een beetje van die kommabrows, not done. De striped brows vind ik nog het allerergst. Het lijkt ook wel of die mensen geen haartje meer overeind hebben staan… Oh en zonde van de linkervrouw op de laatste foto, haar make-up zit namelijk wel mooi!

‘Enorme borstels waar je bijna je schoenen mee kunt poetsen ‘ hahaha! & idd, ik snap niet dat mensen zo op straat zich durven te vertonen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.