Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Lancôme Rénergie Multi-lift

Na verschillende negatieve reviews over Lancôme Rénergie Multi-lift te hebben gelezen, werd het voor ons de hoogste tijd om de bekende en vooral dure dagcrème zelf eens te testen.

lancome

Belofte maakt schuld
€105,00 tel je neer voor een potje Lancôme Rénergie Multi-lift met een inhoud van 50 ml. Voor dat geld móet je wel waar krijgen zou je denken toch? Het product belooft alle lagen van de huid te verzorgen, ook de diepste huidlagen. Op al die lagen zou Lancôme Rénergie Multi-lift effect hebben op rimpels. Alle zones zouden moeten worden gelift. En het huidoppervlak zou direct na gebruik van de crème al soepel en glad moeten aanvoelen.

lancome2

Daar is niet iedereen het mee eens. Velen beweren dat de ingrediënten tegen ouderdomskwaaltjes zich nog nooit hebben bewezen. Maar ja, wij zijn niet iedereen dus al snel waren we ervan overtuigd dat we zelf tweemaal daags een hoeveelheid van een theelepeltje crème op ons gezicht moesten aanbrengen om te checken wat we er zelf van vonden.

lancome3

Waarnemingen
De crème smeert gemakkelijk uit. De hoeveelheid kan best wat kleiner dan een theelepeltje zijn. De helft is al genoeg. En ja, inderdaad, de huid voelt direct zacht en glad aan. Het ziet er gevoed uit. Of rimpels echt weggaan? Hoeveel potten moet je er doorheen jassen om dat te kunnen beoordelen? Daar kunnen we weinig zinnigs over zeggen. Wij vinden Lancôme Rénergie Multi-lift in ieder geval wel fijn. Maar ook heel erg prijzig. Ten opzichte van andere fijne dagcrèmes merken we niks bijzonders.

lancome5

Maar
Jammer dat het in een pot zit. Elke keer als de pot open gaat komt er zuurstof bij wat bederf bevordert. En ook moet je er telkens met je vingers in prikken, waardoor bacteriën de overhand kunnen nemen. Ja, je kunt de crème ook aanbrengen met een plastic staafje, maar thuis ben je niet in een clinique, dus er zullen altijd bacteriën bij komen kijken. Het was een heel ander verhaal geweest als de crème in een flacon met pomp zat.

lancome4

Voor €105,00 is Lancôme Rénergie Multi-lift verkrijgbaar bij onder andere de Bijenkorf.

Q: Heb jij wel eens dure dagcrèmes gebruikt? En vond jij ze het geld waard?

Één reactie op “Lancôme Rénergie Multi-lift”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.