Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Kruidvat voetbadbruistabletten

De laatste tijd ben ik wat meer aandacht aan de verzorging van mijn nagels, nagelriemen en voeten gaan besteden en wilde ik mijn voeten eens gaan verwennen met een voetenbadje. Ik ging daarom onlangs in het Kruidvat op zoek naar tabletten voor in het badje en liep toen tegen deze van het Kruidvat eigen merk aan. Kijk mee hoe ze me zijn bevallen!

De Kruidvat voetbadbruistabletten komen in een lichtblauw doosje waarop staat vermeld dat ze etherische oliën bevatten en verkwikkend, verfrissend en ontspannend voor overbelaste en vermoeide voeten zijn.

De bruisende werking van de tabletten in combinatie met de toegevoegde etherische oliën van salie, pepermunt, tijm en menthol werken als een deodorant zodat je voeten lekker fris ruiken en zorgt voor optimale verzorging van je voeten.

In het doosje zitten 10 tabletten die allen per stuk verpakt zijn.

Het is de bedoeling dat je in een bakje of teiltje een laagje warm water van zo’n 39 à 40 graden doet en daar de bruistablet in op laat lossen. Zodra je de tablet in het water gooit hoor je direct een bruisend en sissend geluid en zie je het water lichtblauw worden, wat tezamen een heel grappig effect geeft. De kleur van het water doet echt een beetje denken alsof je met je voeten in het helderblauwe water van de zee aan het strand zit!

Zoals je op bovenstaande gebruiksaanwijzing kunt lezen kun je daarna zo’n 10 tot 15 minuten met je voeten in het badje gaan zitten zodat de oliën van de tabletten je voeten lekker kunnen laten ontspannen en verzorgen.

Zodra de tablet in het water zit wordt er meteen een lekkere frisse menthol/pepermunt achtige geur verspreidt. Tijdens het baden weken mijn voeten lekker in het warme water en nadat ik ze er na een kwartiertje uithaal voelen ze heerlijk zacht, ontspannen en schoon en fris aan. Het is ook lekker zo’n voetenbadje aan het einde van een warme dag te nemen. Ondanks het feit dat het op een warme dag niet heel aangenaam lijkt met je voeten in warm water te gaan zitten knappen ze daar vaak echt van op en voelen ze naderhand lekker fris en schoon aan.

Als je veel last van overtollig eelt hebt kun je dit tijdens of net na het voetenbadje met een puimsteenje of eeltvijl voorzichtig van je voeten verwijderen. Let op dat je niet te enthousiast te werk gaat, want je voeten hebben namelijk wel een beschermingslaagje nodig. Droog je voeten na het badje goed af en verwen ze nog even extra door ze in te smeren met een lekkere voetencrème.

De Kruidvat voetbadbruistabletten zijn rond de € 2,00 en verkrijgbaar bij Kruidvat.

Één reactie op “Kruidvat voetbadbruistabletten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.