Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Kneipp beauty geheim: Ultiem Verzorgende Badolie

Na Amsterdam Fashion Week is het voor de redactie eindelijk tijd om een beetje te ontspannen. Als geschenk uit de hemel kwam Kneipp met het beauty geheim Ultiem Verzorgende Badolie, waarvan 94% uit natuurlijk verzorgende oliën bestaat. Klinkt goed! Dat je badolie aan het badwater kunt toevoegen klinkt niet heel verrassend. Femme Magazine’s Mariëlle wist er, ondanks haar gebrek aan een bad, wel raad mee. Haar lichaam kon na een hectisch weekend vol events (zowel privé als werk gerelateerd) wel wat ontspanning gebruiken en neemt het er voor de volle 100% van.

Kneipp1

Kneipp2
Geen bad? Geen probleem. Een emmer en een kommetje zijn de hulpmiddelen die je nodig hebt. Mits je geen bad hebt natuurlijk. Want eerlijk toegegeven geven wij ook de voorkeur aan een bad.

Kneipp3

Kneipp4
De redactie kan niet ontkennen dat het dagen sjouwen op hakken, letterlijk door weer en wind (en regen!) hen niet in de koude kleren is gaan zitten. Hoewel we ongeveer wonen op onze, bij de hak verhoogde, pareltjes is een heel weekend wel intensief. De bal van de voet is wat pijnlijk en de voeten voelen droog aan. Tijd voor een voetenbadje. De Kneipp Ultiem Verzorgende Badolie beauty geheim is verrijkt met Arganolie (I love you more!) waar Mariëlle’s voeten weer poezelig soepel van werden. De Marulaolie in het product verzorgde goede verzorging en versterking van de beschermlaag van de huid. De functie van de wonderboomolie is de natuurlijke vochtbalans van de huid in stand te houden. Voor een voelbare gladdere huid is er olijfolie aan de badolie toegevoegd die de huid ook nog eens beschermt. Zodra de voeten na een kwartiertje de emmer (ja nu al, het water koelt af) verlaten zijn ze zo zacht als fluweel. Ze voelen ook ineens weer rustig aan. De pijn van uitdrogingsverschijnselen en knellende schoenen is weg. Eindelijk. Dit hadden ze duidelijk even nodig.

Kneipp5
Hand/nagel verzorging is er ook niet echt van gekomen tijdens het drukke weekend. Nagellak was natuurlijk wel een pré, maar niet zoals het hoort. Laag over laag om het er representatief uit te laten zien. Geen basecoat, geen topcoat. Daar was heel eventjes (bij hoge uitzondering, dat moge duidelijk zijn) geen tijd voor. Daar valt ook nog het één en ander aan achterstallig onderhoud in te halen.

Kneipp6
Daarom werd er voor tijdens het voetenbad een kommetje met warm water gevuld waar een flinke scheut (ja, dat was nodig) badolie aan werd toegevoegd.  Alleen de geur was al ontspannend. En alle uiteinden van Mariëlle zijn verzorgd, gevoed en hersteld. Ze kan er weer helemaal tegenaan. Dit is bij uitstek haar favoriete Kneipp product geworden.

Kneipp Ultiem Verzorgende Badolie beauty geheim is vanaf februari verkrijgbaar bij elke drogist voor € 9,49 per 100 ml.

Q: Wat is jouw favoriete Kneipp product? Of heb je nog geen ervaring met dit merk?

4 reacties op “Kneipp beauty geheim: Ultiem Verzorgende Badolie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.