Categorieën
Beauty Nagels

Kleancolor Candy Cast Neon Nail Lacquer Mini Collection

Alles wat ook maar in de verste verte met nagellak of nagelversiering te maken heeft weet praktisch onmiddellijk mijn aandacht te trekken maar als het daarbij ook nog eens schattig mini en knallend neon van kleur is ben ik helemaal niet meer te houden. Hoewel ik de voorraad van mijn shop al helemaal rond en in huis had, heb ik op het laatste moment nog een product toegevoegd dat ik echt moest en zou hebben, namelijk een aantal Kleancolor Nail Lacquer mini setjes. Als eerste laat ik je vandaag het geweldige Candy Cast Neon Nail Lacquer Mini Collection setje zien!

Ieder Kleancolor Nail Lacquer minisetje bevat een zestal best sellling mini nagellakjes van 5 ml en in de Candy Cast Neon Nail Lacquer Mini Collection vind je 14 Neon Aqua, 18 Neon Yellow, 19 Neon Orange, 20 Neon Pink, 153 Neon Amethyst en 204 Neon Lime.

Deze kleine schatjes zijn overigens ook allemaal in een grote, normale versie van 15 ml te verkrijgen, ook bij The Make Up Spot!

14 Neon Aqua is wat mij betreft het ideale knalblauwe kleurtje en heeft een hele mooie creamy glanzende finish. Twee laagjes van deze blue beauty en klaar zijn je pretty nails!

Met de donkere dagen in vooruitzicht kunnen we wel een beetje extra zonlicht gebruiken en dat haal je met deze vrolijke 18 Neon Yellow zeker in huis! Behalve dat dit zonnetje in huis een geweldig kleurtje heeft is het ook van uitstekende kwaliteit.

Een kleur als 19 Neon Orange mag natuurlijk niet ontbreken in de nagellakstash van ons Dutch beauties! In tegenstelling tot de bovenste blauwe en gele creamy kleurtjes is deze wat meer jelly van structuur, maar daarom zeker niet minder goed dekkend.

Oh, how I love this 20 Neon Pink! Je hebt roze en roze, maar dit is echt echt écht roze! Net als de 19 Neon Orange is ook dit lakje een beetje jelly-ish maar dekt als een trein!

153 Neon Amethyst vind ik nou echt een kleurtje voor nu, zo tussen de (na)zomer en herfst in. Heel mooi creamy en lekker vol van structuur, een uitstekende dekking en binnen no time droog, wat wil je nog meer!

Nou, als je je nagels écht wil laten knallen is deze 204 Neon Lime de kleur die je moet hebben! Zoals de naam al zegt steekt het je nagels in het knallend limegroen en is een kleurtje dat zeker niet in zo’n neon setje mag ontbreken!

Het Kleancolor Candy Cast Neon Nail Lacquer minisetje is voor € 9,95 te verkrijgen bij The Make Up Spot!

Q: En, is dit leuke setje knalkleurtjes inmiddels al op je wishlist beland?

26 reacties op “Kleancolor Candy Cast Neon Nail Lacquer Mini Collection”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.