Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Kiehl’s Skin Rescuer Stress-Minimizing Daily Hydrator

Kiehl's skin rescuerDat stress een groot onderdeel uitmaakt van ons huidige leven is een feit. Kiehl’s komt nu naar eigen zeggen met een oplossing die ervoor moet zorgen dat deze stress niet langer zichtbaar hoeft te zijn in het gezicht. Hier was ik natuurlijk benieuwd naar, want een beetje stress is ook mij niet vreemd.

Skin rescuerEen pompflacon is een grote plus als het gaat om huidverzorging. Doordat er zo weinig mogelijk zuurstof bijkomt, blijven de werkzame stoffen een stuk langer goed. Ook als het gaat om hygiëne staat een pompflacon op nummer 1. Grote plus dus voor deze verpakking!

kiehl'sDe crème heeft een vrij stevige substantie, maar verdeelt makkelijk over de huid. Om tot een goede conclusie te komen heb ik deze gezichtscrème een maand ’s ochtends en ’s avonds getest.

Net aangebracht lijkt de crème erg vet, maar trekt toch vrij snel in de huid. Ik heb een droge en gevoelige huid en door twee maal daags de Kiehl’s Skin Rescuer te gebruiken is deze enorm opgeknapt. De huid blijft goed gehydrateerd, zonder vet aan te voelen en de ergste roodheid is verdwenen. Een nieuwe skincare routine is gevonden!

Kiehl’s Skin Rescuer Stress-Minimizing Daily Hydrator kost €35,-, verkooppunten vind je hier

10 reacties op “Kiehl’s Skin Rescuer Stress-Minimizing Daily Hydrator”

Oh, klinkt goed! Ik merk dat mijn huid helemaal van slag is sinds de verwarming aan is gegaan. Verschrikkelijk droog en een paar plekken met verschrikkelijke oneffenheden (terwijl mijn huid normaal best egaal is).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.