Categorieën
Beauty Nagels

Swatches setje H&M Nail Polish, Etos Effect Nails lakje en NYC Mattifying Top Coat

De laatste tijd begint mijn mandje met make-upjes en verzorgingsproducten steeds voller en voller te worden en wil het wel eens gebeuren dat ik een lipstick, smeerseltje, mascara of nagellakje over het hoofd zie. Dit komt onder andere doordat ik producten uit limited edition collecties altijd voorrang geef, omdat het anders een beetje mosterd na de maaltijd is als de volgende LE al in de schappen ligt. Dat betekent niet dat de spulletjes die ik wat langer laat liggen minder leuk of mooi zijn, oh nee! Vandaag is het de hoogste tijd voor in totaal vijf mooie lakjes die al een tijdje geduldig hun beurt liggen af te wachten en nu hun momentje mogen pakken!

Een tijdje geleden spotte ik in de webshop van H&M een paar hele leuke nagellaksetjes, maar zoals ik bij H&M al-tijd heb waren ze een uur later nergens meer te bekennen. Een paar dagen later moest ik toevallig even een kleine bestelling doen en zag ik dat de setjes ineens weer back in business waren en dus klikte ik er snel eentje van in m’n mandje. Zo, mine!

Het schattige blauw met wit gestreepte kartonnetje waarin de drie flesjes verpakt zitten is toch al te schattig voor woorden, errug leuk! De lakjes zijn met 3,2 ml best wel mini en zijn Pink Me Up, Beigie en Dark Hot Red genoemd. Ik vind de samenstelling van het lichtroze, nude en rode helemaal prima gekozen, ik zou dit setje zo in mijn koffer stoppen!

Pink Me Up maakt mij weer helemaal vrolijk met dit druilerige weer, wat een heerlijk fris, zachtroze kleurtje. Zelf ga ik eigenlijk altijd voor Barbiebubblegumknalroze, maar zo’n wat meer lichte tint roze is eigenlijk net zo mooi. Het lakje heeft een lichte parelmoer finish en leek in het begin een beetje naar een streperige finish te neigen, maar herstelde zich gelukkig op het laatste moment!

Oh yeah, I like this Beigie! Nude is maar nude en is natuurlijk niet heel spannend, maar ik hou er wel van hoor. Ik vind dit dan ook een prachtig natuurlijk kleurtje met een mooie glans en het lakt ook nog eens prima, dus wat wil je nog meer!

Oh yeah, lady in Dark Hot Red! Zie je jezelf al zitten op een zwoele zomeravond aan een tafeltje voor twee aan de rand van het strand met op de achtergrond een oranje ondergaande zon en je nagels in deze spannende kleur? Nou ik wel, sexyyy!

Pas geleden had Etos weer eens een fijne 1+1 gratis actie en dus verdwenen er zomaar ineens zes lakjes in m’n mandje. Vijf van deze lakjes waren glitter topcoats en omdat dat een immens werk is om te swatchen heb ik deze ene even voor later, dus nu, bewaard.

Nummer 22 is een prachtig holografisch lakje met een lichtpaarse/groene parelmoer finish dat inmiddels niet heel nieuw of spectaculair meer is maar van iets moois hebben we er natuurlijk nooit genoeg. Het nadeel van dit soort lakjes is dat ze vaak een beetje streperig zijn maar daar is bij deze gelukkig heel weinig van te zien.

Bij Kruidvat spotte ik in het schap van NYC een voor mij nieuw flesje, de Matte Me Crazy Mattifying Top Coat. Anno 2012 is mat het nieuwe glans en natuurlijk hóórt nagellak volop te glanzen en te shinen, maar toch vind ik een mat kleurtje op m’n nagels ook helemaal niet misstaan!

Hoe cool is dit! Eerst dacht ik dat er weinig met het H&M lakje gebeurde toen ik deze 274 Matte Me Crazy eroverheen smeerde maar ineens kreeg het hooglanzende rode lakje ineens een matte waas over zich. Het is even wennen, maar ik vind het wel wat hebben!

Setje H&M Nail Polish rond de € 3,00 | Etos Effect Nails 22 € 1,99 | NYC Matte Me Crazy Mattifying Top Coat € 2,30

Q: Welk van deze vijf lakjes zie jij wel zitten?

28 reacties op “Swatches setje H&M Nail Polish, Etos Effect Nails lakje en NYC Mattifying Top Coat”

Heee,
Ik heb een heel leuke tip voor iedereen!:
Lak met die matte top coat alleen het
uiteinden of de helft van je nagels.
Dan geeft het een superleuk effect! 🙂
xxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.