Categorieën
Beauty Make-up

Hema Shimmering Face and Body Powder Silver en Mascara Eyeliner Silver

Kerst is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met lekker veel glitters, metallic en de kleuren rood, groen en zilver en goud. Het is dan ook niet voor niets dat in de najaars/wintercollectie van Hema heel veel goud en zilver te ontdekken is, dat zie je vandaag aan de Shimmering Face and Body Powder Silver en de Mascara/Eyeliner Silver!

De Shimmering  Face and Body Powder is voor mij geen onbekende, deze is namelijk al een aantal jaar in de Hema kerstcollectie te vinden en omdat het een populair item blijkt te zijn blijft het terugkeren. Er is een gouden en zilveren versie en de flesjes zijn voorzien van een ouderwetse verstuiver en is erg leuk om in je (bad/slaap-)kamer neer te zetten.

Doordat de poeder redelijk transparant is (het heeft een heel licht zilveren tintje) en deze niet heel duidelijk zichtbaar is heb je gauw de neiging veel te veel te sprayen, maar als je goed kijkt zit er dan al een behoorlijke hoeveelheid glitters op je huid. Een beetje mee oppassen dus. Verder  is het echt een prachtige poeder om je jukbeenderen, schouders en decolleté mee te versieren voor aan het kerstdiner!

Tja, als je je gezicht en lichaam in de zilveren glitters hult kunnen je ogen natuurlijk niet achterblijven. Voor de wimpers en wimperrand is er de Mascara/Eyeliner Silver, inderdaad: een mascara en eyeliner in één.

Dit multifunctionele product heeft een kwastje en een mascara-achtig borsteltje waarmee je én je wimpers én je oogleden in de zilveren glitters kunt steken. De Mascara/Eyeliner Silver geeft een transparante basis met allemaal mooie zilverkleurige shimmertjes die je wimpers en oogleden helemaal Kerstproof maken. Leuk!

De Shimmering Face and Body Powder is voor € 8,00 en de Mascara/Eyeliner Silver voor € 3,75 verkrijgbaar bij Hema.

Q: Wat vind je van deze twee zilveren glitterproducten van Hema?

18 reacties op “Hema Shimmering Face and Body Powder Silver en Mascara Eyeliner Silver”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.