Categorieën
Beauty

Hema Op Reis kitje

Het is (eindelijk!!) maart en dus nog maar een paar maandjes voor de weekendtassen en koffers weer gepakt kunnen worden voor leuke stedentripjes en/of fijne uitstapjes naar de zon. Zeker als je het wat verderop gaat zoeken en een tijdje in het vliegtuig, in de trein of auto door moet brengen is het wel lekker om je tussendoor een beetje op te frissen, de herrie te ontvluchten of even je ogen dicht te doen en daarvoor heeft Hema iets superhandigs: het Op Reis kitje!

Ik vond het kitje in mijn goodiebag na afloop van de Hema persdag eind januari en het was volgens mij ook het eerste dat ik eruit tevoorschijn toverde, want iets dat knalroze is ontgaat mijn oog natuurlijk niet. Bovendien was ik ook wel heel nieuwsgierig wat het nu precies voor leuk kitje was en hoewel ik geen fervent reizer ben komt het vast ooit wel een keer van pas.

Het setje is lekker handzaam en bevat vijf dingen: een oogmasker, een setje oordoppen, een opvouwbare mini tandenborstel, een mini tandpasta en een verfrissingsdoekje.

Wanneer je een paar uur in het vliegtuig zit en wel een schoonheidsslaapje kunt gebruiken is een slaapmasker onmisbaar. Zelf kan ik echt niet slapen als het niet compleet donker om me heen is, dus voor mij is zo’n ding echt ideaal. Of ik dan ook daadwerkelijk zou kunnen slapen in een vliegtuig of auto is een tweede, maar je hebt in ieder geval even je ogen dicht. Handig is dat het maskertje aan de achterkant klittenband heeft zodat het verstelbaar is en losser en strakker kan.

Als je echt even wil slapen of genoeg hebt van het gekakel van je buurvrouw of buurman doe je het setje oordoppen in en je bent helemaal van de wereld. De oordopjes uit dit setje van Hema zijn vrij groot, maar lekker flexibel en laten zich makkelijk inbrengen.

Als je al een tijdje onderweg bent en voor je gevoel een niet heel frisse adem meer hebt kun je lekker even je tanden poetsen met de opvouwbare mini-tandenborstel en de Colgate mini tandpasta uit dit reiskitje. Superhandig!

Ik heb een hekel aan vieze, zweterige plakhanden en zeker op reis is een lekker verfrissingsdoekje geen overbodige luxe. Ik zou er dan wel eentje met een lékker geurtje nemen want van deze in dit Op Reis kitje ben ik persoonlijk niet echt gecharmeerd. Er hangt een heel sterke toilet/alcohol-achtige geur aan en nee, ik word er bepaald niet vrolijk van als mijn handen daar naar ruiken. Het idee is leuk, maar ik zou hier toch niet heel graag mijn handen mee ‘verfrissen’ en de hele reis in die toiletverfrissergeur zitten…

Het Op Reis kitje is voor € 3,50 verkrijgbaar bij Hema.

Q: Wat vind je van (de inhoud van) dit Op Reis kitje? Is het iets voor jou?

Yeah, I like
♥ Kitje ziet er leuk uit
♥ Is handzaam en compact
♥ Handige inhoud
♥ Niet duur en goed verkrijgbaar

Beetje jammer
:-/ Het verfrissingsdoekje heeft een nogal sterke, onaangename geur

31 reacties op “Hema Op Reis kitje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.