Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Hema Longlasting Nailpolish – 821, 824 en 839

Zoooo, Hema is lekker bezig! Behalve die onwijs leuke kerstcollectie hebben ze de afgelopen maand ook nog eens 60 nieuwe superhippe nagellakjes het make-up schap ingeknald, hoppa! Het Longlasting Nailpolish assortiment had al zo’n beetje alle kleuren van de regenboog, maar is nu nóg uitgebreider en ja, daar word een nagellakaddict als ik héél blij van!

Hema was zo lief mij een aantal Longlasting kleurtjes toe te sturen, waarvan de rode 821 en 824 helemaal 100% kerstproof zijn. De 839 geeft mij eerder een zomer- dan wintergevoel, maar daar heb ik helemaal niets op tegen!

Dit kan geen toeval zijn, de 821 (twee laagjes) is gemáákt voor Kerst. Best gek, als je de buitenkant van het flesje bekijkt lijkt het een vrij dertien in een dozijn rood lakje te zijn, maar zodra je aan het smeren gaat komt er ineens een prachtige hoeveelheid metallic en glitters tevoorschijn!

824 (twee laagjes) is weer van een hele andere orde rood, deze is namelijk niet glittery en metallic maar donker en jelly. Wel een heel mooi tijdloos en chique kleurtje, wat je ook altijd nog kunt opleuken met een leuke (goudkleurige) glittertopcoat.

Zo, da’s weer even heel wat anders tussen al het rode, gouden en zilveren geweld in deze donkere dagen voor kerstmis! De 839 (twee laagjes) brengt letterlijk en figuurlijk weer wat licht in de duisternis en doet de zomer – die momenteel héél ver weg lijkt – weer even een beetje terugkomen.

De 60 nieuwe Longlasting Nailpolishes zijn voor € 2,50 per stuk verkrijgbaar bij Hema.

Q: Wat vind je van deze 3 Longlasting Nailpolish kleurtjes? Heb je zelf al een kijkje genomen bij het nieuwe assortiment kleurtjes?

23 reacties op “Swatches Hema Longlasting Nailpolish – 821, 824 en 839”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.