Categorieën
Beauty Make-up

Hello Kitty oogschaduwpaletje (Bart Smit)

Volgens mij was gisteren één van de eerste keren in mijn leven dat ik bij een Bart Smit kwam, bij het filiaal in Woerden was ik in ieder geval nog nooit eerder geweest. Behalve ongelooflijk veel spul voor kids hebben ze er tegenwoordig ook veel leuke accessoires én jawel, make-up! Kinder make-up welteverstaan, maar eerlijk gezegd denk ik dat het meer gebruikt wordt door oudere meiden dan echt door kids. Eén van de té leuke dingen die ik tegenkwam was een Hello Kitty oogschaduwpaletje, die ik natúúrlijk niet kon laten liggen!

Omdat het paletje in plastic verpakt was kon ik de kleurtjes binnenin niet zien, maar er lag er gelukkig al één half aangebroken dus heb ik toch stiekem even kunnen spieken. Ik was natuurlijk allang verkocht door de superschattige buitenkant van het paletje, maar toen de kleurtjes er ook nog best heel leuk uit bleken te zien was het hup, inpakken en wegwezen!

Het paletje heeft in totaal vier kleurtjes oogschaduw, een dubbelzijdige sponsapplicator en een dubbelzijdig kwastje en aan de bovenkant een vrij grote spiegel, wat natuurlijk altijd erg handig is. Het paletje sluit door middel van een magneetje en is vrij dik en stevig. In dergelijke oogschaduwpaletjes zitten vaak van die crappy kwastjes, maar deze zien er met de Hello Kitty opdruk en het paarse kleurtje best hartstikke leuk uit. Of ze nou echt zo superhandig zijn om mee te werken, nou nee, maar als je even niets anders bij de hand hebt is het nog best te doen.

De oogschaduw die er voor mij direct uitsprong is de witte aan de linkerkant, daar zit namelijk zo’n leuk patroontje met een kroontje en de initialen HK in. Het prachtige wit is deze perfect voor op je wenkbrauwbot of in je binnenste ooghoeken en dit soort oogschaduws zijn wat mij betreft altijd welkom. De oogschaduw ernaast heeft een mooie aubergine kleur, die daarnaast is bruin en de meest rechtse is donkergrijs.

De kwaliteit van de oogschaduws, tja dat zou beter kunnen maar voor een paletje van Hello Kitty dat ik bij de Bart Smit koop verwachtte ik eerlijk gezegd ook geen geweldige pigmentatie. De witte oogschaduw is eigenlijk prima te doen (op een beetje een kalkerige structuur na), voor de aubergine, bruine en donkergrijze moet je wel een aantal keer met je vinger over de oogschaduw om ze echt goed duidelijk van kleur te krijgen en ook deze zijn wat brokkelig. Anyway, als je je kwast goed aftikt en van iedere oogschaduw een paar laagjes aanbrengt zijn er met dit paletje best hele mooie looks te maken!

Het Hello Kitty oogschaduwpaletje is voor € 4,99 (afgeprijsd van € 7,99) verkrijgbaar bij Bart Smit.

Q: Wat denk je als je dit superschattige Hello Kitty paletje zo ziet: hebben of niet?

23 reacties op “Hello Kitty oogschaduwpaletje (Bart Smit)”

Wow, Bart Smit heeft dus nóg een prima palet? Haha, joh die gaan nog veel aan hun make-up verdienen. Wat zullen die mensen achter de kassa wel niet denken. :’)
Hij ziet er trouwens best goed uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.