Categorieën
Beauty Make-up

Hello Kitty lipgloss & bodysplash en Smooth Vanilla lipshine by H&M

Stiekem waren de mooie oogschaduws niet het enige dat ik afgelopen maandag meenam tijdens mijn flitsbezoek aan Utrecht, want toen ik bij de H&M in een hoekje een paar té schattige Hello Kitty spulletjes spotte kon mijn portemonnee dag zeggen tegen de paar euro die er nog in zat. Ergens wist ik wel dat H&M Hello Kitty make-upjes verkoopt, maar ik was ze nog nooit in levende lijve tegengekomen en dat is misschien maar beter ook. Natuurlijk begon mijn liefde en tegelijkertijd zwakte voor alles wat schattig, roze, meisjesachtig is direct op te laaien en verdwenen er zomaar ineens twee lipglossjes, een bodysplash en ook nog een lippenbalsem met vanillesmaak in mijn mandje. Oeps…

Let’s start met de twee lipglossjes, die ik er zó geweldig-super-schattig leuk uit vind zien! Voor mijn part draag ik ze nooit, alleen al vanwege het hoge cuteness gehalte moést ik ze gewoon hebben! Er waren twee verschillende glossjes te krijgen, de ene met een Strawberry en de ander met een Vanilla smaakje. Voor mij meteen nog een +1 voor deze glossjes want dat zijn twee geuren waar je me ’s nacht wakker voor kunt maken!

H&M is altijd heel consequent in het vermelden van de ingrediënten van haar verzorgings- en cosmeticaproducten en dus staan ze ook bij deze glossjes weer netjes onder elkaar op de achterkant van de tube vermeld.

Op de website van H&M, waar deze glossjes ook te verkrijgen zijn, staat een kort maar krachtige omschrijving die me vertelt dat het glanzende glossjes met een zoete geur zijn. Allright, sounds good! Toch maakte de dikke en vrij stugge substantie van de gloss me in eerste instantie helemaal niet zo’n enthousiast, want ik associeer dat altijd meteen met van die waardeloze, plakkende en prikkende lipgloss waar je haar de hele tijd aan blijft plakken. Ik bleek weer eens wat te snel met mijn oordeel, want op de lippen bleek het met dat plakken wel mee te vallen.

Als je graag gloss met een beetje kleur draagt zijn deze misschien niet de meest geschikte voor jou, maar ze hebben op zich wel een mooi roze parelmoer tintje. Tussen de Strawberry en Vanilla zit verder geen verschil, ook op de foto zie je duidelijk dat ze qua kleur helemaal vloeiend in elkaar over lopen.

Op de lippen zie je van het roze tintje eigenlijk niets meer terug en geven de glossjes niet meer dan een mooi glansje. Wat mij betreft prima, ik ben allang blij dat ze niet plakken en dat ze ook nog eens best lekker aanvoelen op m’n lippen.

De Hello Kitty bodysplash heeft dezelfde looks als de glossjes en is voorzien van de goddelijke geur van Raspberry Sorbet. Geloof me, deze is echt za-lig! Hoewel mijn reukvermogen op dit moment niet 100% lukt het deze geur zeker weten mijn genotscentrum binnen te dringen, I lóve it!

Het flesje is natuurlijk al een musthave op zich en staat heel schattig te wezen tussen de parfumflesjes in mijn grote witte kast. Op het kaartje dat eraan hangt staat in zo’n 20 verschillende talen dat het flesje een paar kleine onderdelen heeft en dat je ermee op moet passen met kleine kinderen. Ik ontdekte eigenlijk pas op het laatste moment dat op de achterkant de ingrediënten te vinden zijn, maar dat kwam omdat het kaartje ervoor hing.

Een bodysplash vind ik zelf altijd lekker om te gebruiken in de zomer wanneer het warm is, een paar spraytjes ervan frist meteen al enorm op. Het fijne aan deze raspberry geur is dat het naast dat het superlekker is ook nog een behoorlijke tijd blijft hangen en je lekker lang van de geur kunt genieten. Als deze op is (en dat zou best eens heel snel kunnen zijn) ga ik er zeker een paar back-ups van inslaan!

Als laatste nam ik nog een Smooth Vanilla lipshine mee, dat een soort combinatie tussen een lippenbalsem en een lipgloss is. Het heeft de structuur van een balsem, maar geeft een licht kleurtje met een mooie glans zoals een gloss doet.

Natuurlijk kan ik zwemmen in de lippenbalsems maarja daar heb je er gewoon nooit genoeg van, toch. Ik vind het altijd wel handig om er een paar van in mijn (make-up)tas(je) te hebben, ik heb namelijk echt een hekel aan trekkerige, kapotte en droge lippen met velletjes, ugh. Hoe handig is dan dit adorable tinnen blikje met die vintage touch.

Ik kan er heel kort over zijn: ik vind deze lipshine met vanillegeur echt heerlijk! Het is heel lekker zacht en romig, plakt niet (halleluja!) en is in tegenstelling tot sommige lipbalsems niet gewoon ‘saai’ transparant maar geeft mijn lippen een mooi off-white tintje én een mooie glans.

Het idee van een lippenbalsem/gloss/shine or whatever you call it is natuurlijk dat het je lippen verzorgt en hydrateert en gelukkig is H&M dat aspect ook zeker niet vergeten bij deze Smooth Vanilla. Jep, het is gewoon een hele fijne balsem!

Zo in het eerste kwartaal van 2012 ben ik langzaamaan de make-upjes van H&M steeds meer en meer aan het ontdekken (ja, nu al haha), eerst al een paar hele leuke nagellakjes en oogschaduws en nu ook deze Hello Kitty’s en vanille lipbalsem, ik moet zeggen dat ik toch niet direct verwacht had dat ik ze zo leuk zou vinden! Natuurlijk gaat het bij de Hello Kitty spulletjes meer om de cuteness en zijn ze qua inhoud niet bijster spectaculair, maar ach het oog wil ook wat toch?

De Hello Kitty lipglossjes, Hello Kitty bodysplash en Smooth Vanilla lipshine zijn allen voor € 2,95 per stuk verkrijgbaar bij H&M.

Q: Vind jij die Hello Kitty make-up spulletjes ook zo schattig? Zou je ze zelf ook alleen al kopen om het uiterlijk of ga je toch meer voor de inhoud?

16 reacties op “Hello Kitty lipgloss & bodysplash en Smooth Vanilla lipshine by H&M”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.