Categorieën
Beauty Make-up

Grootste make-up afknappers volgens mannen

Hoeveel uur wij in ons leven niet besteden aan het nog mooier maken van onszelf met een beetje mascara, een toefje blush, een laagje lipstick en een pompje foundation, oef. Zeker voor het mannelijk geslacht, want voor een (eerste) date willen we er natuurlijk op ons voordeligst uitzien. Maar… waarderen die mannen al dat gemake-up wel echt zo? Wat zijn volgens hen nou de grootste make-up afknappers?

Pipo de Clown look-a-like
Bij een beetje een pips gezichtje biedt een laagje blush natuurlijk uitkomst, maar hey: blush met mate. Jij zou ook schrikken als er ineens een soort van Bassie tegenover je komt zitten.

Plamuurlaag
Natuurlijk wil je die maandelijkse bulten op je gezicht het liefst zoveel mogelijk wegwerken, maar het wordt er echt niet beter op als je zo’n beetje het halve flesje foundation en een kilo concealer op je gezicht smeert. Hello pancake!

Spiderwoman
Een zwoele oogopslag met eindeloze wimpers, sure, maar sla in godsnaam niet door. Het is wel zo fijn als je je wimpers nog van elkaar krijgt en hem recht in zijn ogen kunt kijken.

Bye bye Bea-blue
Het is natuurlijk niet de bedoeling dat hij denkt dat Beatrix tegenover ‘m zit met die felblauwe streep oogschaduw op de oogleden. Oh, metallic zilveren blijkt trouwens ook niet heel erg in de smaak te vallen bij het mannelijk geslacht.

Eyeliner
Een zwoel lijntje langs de bovenste wimperrand à la Carice, daar zijn mannen niet vies van. Minder gecharmeerd zijn ze van een dik blok zwart à la Amy Winehouse. Just so you know.

Q: Heb jij je in het bijzijn van een man ooit schuldig gemaakt aan één van deze afknappers?

8 reacties op “Grootste make-up afknappers volgens mannen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.