Categorieën
Beauty Nagels

Tip! Gratis zomerse Long Lasting nagellakjes bij Etos

Ohh, wat word ik deze zomer blij van Etos! Dankzij de supervrolijke en kleurrijke collectie zomerspulletjes brengen zij de zon en de zomer tenminste nog een beetje bij me in huis en in m’n hoofd en yeah, that makes me happy! Naast het leuke zomerassortiment zorgt ook de actie van de gratis Long Lasting nagellakjes die Etos bij besteding van 15 euro uitdeelt een grote lach op mijn gezicht, want ik heb hiermee zo’n supermooi GRATIS zomerlakje gescoord die ik heel graag met jullie wil delen!

Als je tussen 25 juni en 22 juli bij Etos € 15,00 besteedt mag je bij de kassa één van de acht gratis Long lasting Nail Polishes kiezen die allemaal ontzettend leuke, vrolijke zomerkleurtjes zoals knalgeel, mintgroen en kobaltblauw hebben. Toevallig was ik vorige week even bij Etos en aangezien ik natúúrlijk voor meer dan 15 euro had uitgegeven mocht ik lekker zo’n leuk minilakje kiezen. Eeuwige twijfelaar als ik ben wist ik weer niet voor welke van de acht ik nu moest gaan (de gele heb ik al) maar uiteindelijk ben ik heel blij met mijn keuze voor de koraalrode.

De lakjes zijn echt heel ienieminie ukkepukkig klein, maar wel ontzettend schattig. Deze mini’s zijn overigens niet los in de winkel te koop, ze zijn alleen te verkrijgen bij de weggeefactie deze zomer.

Het gele lakje dat ik eerder al swatchte was op zich al van prima kwaliteit, maar deze koraalrode verbaasde me echt. Het eerste laagje was eigenlijk meteen al heel dekkend en dat voor een gratis lakje, ik heb ze voor 10 euro veel slechter meegemaakt. Ik vind deze koraalrode kleur echt helemaal op en top zomers en het zou voor mij misschien wel eens het nieuwe roze kunnen worden, ik ben er de laatste tijd helemaal gek van. Behalve op de nagels van mijn handen prijkt dit prachtige kleurtje dan ook in volle glorie op mijn teennagels!

Etos Long Lasting Nail Polish tussen 25 juni en 22 juli gratis bij besteding van elke € 15,00

Q: Heb jij al zo’n leuk mini Long Lasting lakje gescoord bij Etos?

17 reacties op “Tip! Gratis zomerse Long Lasting nagellakjes bij Etos”

Mijn moeder en ik waren vorige week in Kruidvat en toen heb ik 4 Essie nagellakjes gekregen en ook nog een parfum en ze heeft voor zichzelf ook het één en ander gekocht, waardoor ik nog maar één nagellakje mis van Etos en dan heb ik ze allemaal (die je kon krijgen).

Ik heb de pastel groene al, een mint groene & de gele. De volgende die ik wil uitzoeken is deze kleur! Je hebt me het kiezen een stuk makkelijker gemaakt!
Thanxx♥♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.