Categorieën
Beauty Make-up

Gosh Spring Look lipgloss

In januari schreef ik al over de Gosh Spring Look voorjaarscollectie en nu heb ik uit deze nieuwe lijn de lipgloss getest.

De lipgloss is slechts een onderdeel van de nieuwe lentecollectie en heet kort maar krachtig ‘004’. Wel een beetje jammer dat hij geen leuke naam heeft meegekregen, alleen een nummer is wel erg saai.
Gosh zegt over deze lipgloss dat hij je lippen een schitterende glans en volume geeft en daarnaast ook een verzorgende en beschermende werking heeft.

De lipgloss komt in een plastic omhulsel waar de meeste Gosh producten in verpakt zijn, die je op zich makkelijk kunt verwijderen. Dit werkt in ieder geval beter dan de verpakking van vele andere make-up producten die meteen verpest zijn wanneer je deze eraf probeert te worstelen. De dop van de gloss voelt heel zacht en apart aan en heeft iets weg van suède, wat het geheel een klein luxe tintje geeft. Verder ziet de gloss er vrij gewoontjes en simpel en niet heel spectaculair uit.

Aan de buitenkant lijkt de gloss nude, maar ik was benieuwd of hij dat op je lippen ook zou zijn. Toen ik het naar het applicatortje en mijn swatches keek werd mijn twijfel bevestigd, want eigenlijk zit er bijna geen kleur aan. De gloss brengt op zich makkelijk aan met het iets schuin afgesneden applicatortje en heeft geen geur.

Zodra ik de gloss aanbreng voel ik meteen dat het zo’n typische dikke plak-gloss is die een soort prikt en bijna pijn aan je lippen doet. Het voelt in ieder geval niet alsof hij mijn lippen verzorgt en beschermt. De gloss blijft door het hoge plakgehalte op zich wel eventjes zitten, maar een paar slokken drinken en wat eten overleeft hij niet.

Zoals je ziet geeft de gloss niet meer dan een melkachtige transparante glans en is de ‘kleur’ van de buitenkant gezien een beetje misleidend. Er is verder niet zoveel mis met een transparante gloss, maar heel spannend is het natuurlijk ook niet. Je zou deze gloss eventueel over een lipstick kunnen gebruiken, zodat je lippen wat meer glanzen. Jammer dat Gosh ook niet wat meer verschillende kleurtjes lipgloss aan de nieuwe collectie heeft toegevoegd en enkel met deze nieuwe ‘kleur’ komt.

Voor deze lipgloss betaal je € 7,49 en dat vind ik toch best veel, meer dan 3 à 4 euro zou ik er niet voor over hebben.

De Gosh Spring Look collectie is vanaf 11 april te verkrijgen bij het Kruidvat.

By Sjanty vindt dit product:

Één reactie op “Gosh Spring Look lipgloss”

Ik zou hem heel stiekem alleen al voor de verpakking kopen. DIEISZOMOOI!! ;), maar toch zou ik liever een goed product kopen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.