Categorieën
Beauty Make-up

GOSH Growth Mascara en Growth Serum

Leuk nieuws, dit jaar mag ik mezelf GOSH ambassadeur noemen en dat betekent dat ik als eerste op de hoogte wordt gebracht van alle nieuwtjes rondom dit merk en de nieuwste producten lekker snel mag uitproberen. Eén van de nieuwe producten die Gosh de komende periode het beautyhelal in lanceert is een spiksplinternieuw duo dat je wimpers perfect lang en perfect gekruld zou moeten maken. Ja hé, nu hebben ze me wel héél nieuwsgierig gemaakt!

Gosh maakt er geen geheim van welk ingrediënt de kracht zou zijn achter de beloofde langere en vollere wimpers, dat is volgens hen SymPeptide. Aangezien zowel de mascara als het serum voorzien van SymPeptide is het het beste als je deze twee in combinatie met elkaar gebruikt, zo krijg je maximaal resultaat.

Het Growth Serum gebruik je als een soort basis en breng je aan onder je mascara. Om je wimpers maximaal langer en voller te laten worden is het aan te raden ook een beetje van het serum aan te brengen voor je naar bed gaat, zodat het de hele nacht kan intrekken. Het Growth Serum bevat twee belangrijke bestanddelen die moeten zorgen dat je sterkere en vollere wimpers krijgt: SymPeptide Xlash (10%) en Follicusan (5%). Grappig is dat het Growth Serum volgens Gosh ook prima gebruikt kan worden voor het creëren van vollere wenkbrauwen, ik ben nu stiekem wel heel nieuwsgierig in hoeverre dit zal werken.

De mascara is vrij lang van formaat en heeft een lekkere brede dop die fijn vasthoudt. Het borsteltje is vrij smal, loopt in het midden wat breder uit en heeft allemaal hele kleine kammetjes die vrij dicht op elkaar staan. Het is niet bepaald mijn gewoonte aan een mascara te ruiken, maar wat me meteen opviel is dat deze wel een ietwat vreemd luchtje bij zich heeft. Misschien is het de SymPeptide die ik ruik?

Dan nu maar meteen mijn oordeel over de mascara: het aanbrengen ervan gaat prima, maar het borsteltje heeft wel een béétje de neiging wat veel mascara op te nemen dus daar moet je mee uitkijken. Als je een beetje met beleid te werk gaat krijg je uiteindelijk hele mooie zwarte, volle en vooral lange wimpers en is er niet heel veel aan te merken op deze mascara.

Dan het serum, tja daar kan ik eigenlijk niet heel veel zinnigs over zeggen. Er wordt beweerd dat je binnen twee weken resultaat zou moeten kunnen zien, maar dat vind ik erg lastig te beoordelen. Heel eerlijk gezegd ben ik toch altijd wel een beetje sceptisch over dit soort wimpergroei wondermiddelen en zou ik het zelf ook niet heel snel gebruiken geloof ik, ik ben eigenlijk best tevreden met mijn wimpers.

De Gosh Growth Mascara (€ 11,49) en het Growth Serum (€ 15,49) zijn vanaf half april exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat denk je van dit Gosh Growth duo? Hoe sta jij tegenover producten die beloven je wimpers langer en voller te maken?

09

23 reacties op “GOSH Growth Mascara en Growth Serum”

Eerst: proficiat met de benoeming!
Jij gaat toch tenminste alle soorten GOSH-producten behandelen he?
(Er is een blogster die dat ook is maar ze gaat alleen de nagellak op haar blog behandelen).
Goh, dat is wel mooi meegenomen natuurlijk als de producten beloven dat ze je wimpers langer en voller maken!
Zolang de wimpers niet aan elkaar plakken is het goed 😉

Graag gedaan 😉
Dat is toch beetje de bedoeling als je een merk vertegenwoordigt 😉
(Ik wil even verduidelijken dat ik geen kritiek heb op jou he!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.