Categorieën
Beauty Make-up

Filmpje: Unboxing Beautybox juni 2012

Ik lag nog net niet voor de brievenbus te wachten maar bij iedere auto die ik de straat in hoorde rijden ging mijn hart wel even wat sneller slaan: zou dat de pakketjesman met de nieuwe Beautybox zijn? Uiteindelijk kwam de beste man rond 14.00 uur dan ein-de-lijk en ben ik meteen achter mijn camera gedoken om ‘m een soort van ‘samen’ met jullie uit te pakken!

Neoderma Mesogios After Sun (fullsize 125 ml) € 37,95 | Uniq One All In One Hair Treatment (tester 9 ml) prijs fullsize 150 ml € 14,95 | No 7 Beautiful Skin Cleansing Lotion (tester 30 ml) prijs fullsize 200 ml € 9,45 | Hannah High Quality zonnebrandcrème (tester 10 ml) prijs fullsize 75 ml € 56,00 | NYC Smooch Proof LipStain 497 Rock on Ruby (fullsize) € 3,99

Wil je de Beautybox zelf ook graag ontvangen? Dat kan! Ga naar de website van Beautybox en voor slechts € 12,50 per maand (inclusief verzendkosten) wordt deze superleuke box met iedere maand minimaal 5 high-end en/of interessante nieuwe niche beautyproducten bij jou thuisbezorgd!

Q: Wat vind jij van de inhoud van de Beautybox van deze maand?

22 reacties op “Filmpje: Unboxing Beautybox juni 2012”

Ik heb paar dagen geleden een beautbox aangevraagd, en ik moet zeggen! toen ik op de site kwam vond ik het er al heel leuk uit zien! Ze vragen echt een soort van question list wat met jij leuk vindt etc. wat het beste bij jou past.

Wat leuk dat je het dit keer in een filmpje laat zien! Fijne inhoud, producten waar de meeste mensen wel wat aan hebben denk ik. Ik ben zelf niet geabbonneerd op zo’n box, misschien ga ik het nog wel eens doen. Ik vind het nu alleen nog geen must voor mij.

Leuk filmpje!( Zou het zeker leuk vinden als je de Beautybox vaker op film zet, ik zie overal Glossybox, maar de Beautybox eigenlijk nergens)
Zelf ben ik ook geabonneerd op de Beautybox en ik vind het echt een geweldige box, elke maand weer! Zelf heb ik alleen i.p.v. de aftersun een ROC zonnebrandspray factor 30 gekregen. Ook niet verkeerd :-)!

Ik heb hem ook binnen gehad gisteren! Scheurde meteen de doos is stukken om het pakketje zo snel mogelijk uit te kunnen pakken haha!! Er zitten weer leuke dingen in, ben er helemaal happy mee 🙂

Ik vind de BeautyBox er echt bovenuit steken! Ik heb al mijn 4e nu gehad en nog niet een keer teleurgesteld. Eigenlijk is alles bruikbaar en veel goede/betere merken en veel full-size producten. De meest luxe box volgens mij.Alleen die Neoderma, ik heb factor 20, is al zo’n 40 euro! Hartstikke blij mee!

Ik heb ook Roc i.p.v. Neoderma. Tot nu toe bevalt de beautybox mij ook heel goed. Ik vond het concept helemaal geweldig en kijk er elke maand weer naar uit. Volgende maand komt er een juli augustus box (of eigenlijk begin augustus). Kan niet wachten naar wat daar in zit.

Leuk zo het filmpje, heel duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.