Categorieรซn
Beauty

Filmpje – Mijn everyday mandje opruimen

Alweer een tijdje geleden heb ik bij de plaatselijke Kwantum een heel schattig mandje gekocht om de make-upjes in te bewaren die ik dagelijks gebruik, een zogenaamd everyday mandje. Het idee van zo’n everyday mandje is dat je oogschaduws, mascara, oogpotlood, blush, poeder en alles wat je veel gebruikt allemaal binnen handbereik hebt en je niet iedere ochtend opnieuw je hele stash hoeft door te spitten. Bij veel meiden verdwijnt er in de loop van de tijd van alles in dat everymandje verdwijnt waardoor het ding op een gegeven moment prop- en propvol zit en je alsnog een paar minuten aan het graven en zoeken bent en dat is ook bij mij niet anders. Natuurlijk is dit alles behalve handig en daarom ga ik samen met jullie vandaag mijn everyday mandje eens uitmesten!
Veel kijkplezier!

Q: Zit jouw everyday mandje ook altijd zo vol of ruim jij deze regelmatig op?

15 reacties op “Filmpje – Mijn everyday mandje opruimen”

Ik bewaar zelf al mijn make-up bij elkaar omdat ik toch niet zo extreem veel heb. Gewoon alles in zo’n soort trolleykastje met een bakje met laatjes erop in de badkamer. Ik ken mezelf; als ik dingen op een andere plek neer ga leggen en een everyday bakje houd, gebruik ik de rest nooit meer! ๐Ÿ™‚

Leuk om mee te kijken zo ๐Ÿ™‚ Mijn everyday-bakjes blijven wonder boven wonder altijd heel netjes. Tenzij ik echt besluit iets erin te zetten, zal er niet snel iets in glippen. Wel vergeet ik vaker iets erin terug te doen, ik moet ‘em dus juist eens per week weer alles bij elkaar zoeken en er terug in doen.

Ik heb een kleinere mandje en die zit echt mega prop vol! Ik zeg ook iedere keer tegen mijzelf: kim, ruim dat mandje nou eens op! En dan komt er weer niks van. ๐Ÿ˜› Op den duur valt er van alles uit en past er niks meer bij!
Tijd voor een flinke opruiming dus!

Ik weet niet wat het is, maar op de een of andere manier doe je me gewoon denken aan cynthia van misslipgloss haha. Je haar, de manier waarop je praat en slikt… oke dit klink allemaal een beetje raar. Nevermind. Leuk filmpje!

Aawwh dat is echt een lief mandje! WOW EEN PAN! Dat heb ik ook, ik glim ook, dus ik gebruik gewoon poeder, geen foundation en concealer. ๐Ÿ™‚ De hema blush, vind ik nog steeds erg mooi! Haha, er blijft inderdaad veel in! Aah eindelijk een product uit je bakje, haha! Die van Maxfactor oogpotlood lijkt mij heel erg fijn. Dat van jouw haar heb ik ook, ik weet echt niet hoelang jouw haar is, hihi!

@ Josephine

De volgende keer zal ik mijn haar los doen, dan kun je ’t zien ๐Ÿ˜‰
Op dit moment is het tot op mijn schouders, ik heb altijd lang haar gehad maar vorig jaar februari heb ik het naar een (lange) bob geknipt. Nu heeft het echt zo’n tussendoorlengte en weet ik niet echt wat ik ermee moet/zal gaan doen……. โ“

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.