Categorieën
Beauty Nagels

Swatches W.I.C. by Herôme ‘Fancy Sweden’ collectie

Er zijn genoeg landen die ik ooit nog eens hoop te bezoeken en één daarvan is Zweden. Nee, het heeft geen zon, zee, strand en hoge temperaturen maar wel genoeg natuur en ander moois om van te genieten. Met de Fancy Sweden collectie laat W.I.C. by Herôme ons deze maand al een klein beetje Zweden zien en oh yeah, dat smaakt absoluut naar meer!

Zweden is een land dat veel meer te bieden heeft dan alleen knäckerbröd en opbergkasten (flauw), want het schijnt ook echt superfancy en hip te zijn. Herôme heeft de zes lakken uit de Fancy Sweden collectie allemaal de naam van een Zweedse stad gegeven: Helsingborg, Örebro, Malmo, Gothenburg, Uppsala en Stockholm.

Ik ken de hele stad niet, maar ik vind Helsingborg (twee laagjes) nu al ge-wel-dig! Het gelijknamige lakje heeft een kleurtje dat vanuit het flesje misschien niet superfel lijkt, maar dat op je nagels zeker weten wel is. Extra leuk is dat het een beetje een semi-matte finish en ook nog eens allemaal kleine shimmertjes heeft, ik vind het echt de knaller van de collectie!

Örebro (twee laagjes) is een lekker licht en zomers kleurtje dat me doet denken aan een mooi helderblauw Zweeds meer omringt door dennenbomen. Dit mooie blauwe kleurtje met een beetje een groenige ondertoon leg ik alvast klaar voor de zomer van 2013!

Ik ben gek op lieve pastelkleurige lakjes en de mintgroene Malmo (twee laagjes) valt dan ook zeker bij me in de smaak. De prijs voor het meest originele lakje zal het niet gauw krijgen, maar mooi is ‘ie evengoed zeker.

Gothenburg (twee laagjes) is ineens een beetje een donker en depressief lakje binnen het Fancy Sweden kleurgeweld maar hey, er moet ook even een soort van rustpuntje zijn. Gothenburg heeft een mooi creamy donkergrijs kleurtje dat heel geschikt is voor deze tijd van het jaar.

Met deze Uppsala (kan er niks aan doen, maar vind het zo’n grappige naam!) stappen we even af van het creamy en schakelen we over naar metallic. Uppsala heeft een prachtig roodbruin kleurtje met een klein zilveren glittertje en is echt een klein pareltje.

Stockholm (twee laagjes) is wel zo’n beetje dé place to be in Zweden en het Fancy Sweden nagellak naamgenootje heeft een heel kek kobaltblauw kleurtje dat we ook deze lente en zomer veelvuldig zullen gaan zien.

De W.I.C. by Herôme Fancy Sweden nagellakken zijn voor € 7,50 per stuk of per twee voor € 12,50 verkrijgbaar bij deze verkooppunten en via de online shop van Herôme.

Q: En, hoe vind je de lakjes uit de Fancy Sweden collectie? Heb je er al een paar op het oog die je wil gaan scoren?

39 reacties op “Swatches W.I.C. by Herôme ‘Fancy Sweden’ collectie”

Ik keek al uit naar de swatches van deze collectie en wauw, wat een mooie en aparte kleurtjes zitten ertussen! Ik vind Helsingborg en Örebro het mooist denk ik, maar de kleuren bij elkaar vind ik ook gewoon erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.