Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Etos Body Senses Shower Scrub

Etos heeft al een aantal jaar de Body Senses verzorgingslijn in haar assortiment dat producten bevat waarmee je je lichaam voor niet al teveel geld thuis lekker kunt verzorgen. De producten bevatten stuk voor stuk natuurlijke ingrediënten vanuit de hele wereld, elk met een specifieke bijzondere werking.

De gehele lijn bestaat uit een Body Packing, Bath Soak, Shower Wash, Shower Butter, Body Butter, Body Contour Streamliner, Body Moisture Spray, Body Nightcream, Body Jam en dus deze Shower Scrub Purifying. Etos wilde deze lijn ook aan de buitenkant een luxe uitstraling geven en heeft daarom fashion & glamour fotograaf Hans Petersen ingezet die op subtiele wijze de schoonheid van het vrouwelijke lichaam op de voorkant van de producten heeft weergegeven.

Je huid vernieuwt zich elke dag, maar gaat er pas echt stralend en optimaal gezond uitzien wanneer je regelmatig dode huidcellen verwijderd. Deze Shower Scrub bevat kokos afkomstig uit de bast van de kokosnoot en wanneer je deze kleine, grove deeltjes over je huid masseert verdwijnen dode huidcellen. Het toegevoegde gemberextract staat erom bekend de bloedcirculatie te stimuleren waardoor je huid nog vitaler wordt.Je kunt de scrub onder de douche met je handen of met een washandje op een vochtige huid aanbrengen en het vervolgens met ronddraaiende bewegingen zachtjes inmasseren. Let erop dat je niet te hard scrubt, want dan geeft het  juist het averechts effect en kun je je huid behoorlijk irriteren en beschadigen. Spoel je huid daarna af met lauw water.

De scrub is vrij dik van structuur en oudroze van kleur met grove bruine deeltjes erin, dit is de kokosbast. Dat er in de  scrub kokosdeeltjes zijn verwerkt komt wel terug in de geur die het heeft, maar niet heel aanwezig.

Direct na het scrubben merk ik het effect er al van, want mijn huid voelt meteen lekker glad en zacht aan. Er wordt aangeraden deze scrub 1 keer per week gebruiken en dat is volgens mij ook ruim voldoende aangezien het effect van deze scrub vrij lang aanhoudt. Je kunt dan ook een behoorlijk tijdje met deze tube van 200 milliliter doen, aangezien je het maar 1 keer per week gebruikt.

Etos geeft als tip je huid na het scrubben lekker in te smeren met de Body Senses Body Butter, omdat verzorgingsproducten op een gescrubte huid nog beter hun werk kunnen doen. Natuurlijk hoef je na deze scrub niet perse de Body Senses Body Butter te gebruiken, maar kun je gewoon een bodybutter of bodylotion kiezen die je zelf fijn vind. Verder is dit gewoon een hele fijne scrub!

By Sjanty vindt dit product:

 De Etos ‘Body Senses’ Shower Scrub is voor € 5,99 verkrijgbaar bij Etos.

7 reacties op “Etos Body Senses Shower Scrub”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.