CategorieΓ«n
Beauty Nagels

Etos pastel nagellak

Eerlijk gezegd dacht ik dat alle pastel nagellakcollecties inmiddels wel gepresenteerd en aangekondigd waren, maar een week of twee geleden kwam Etos op de valreep nog met een kwartet superschattige kleurtjes op de proppen. Aangezien de zomer nog wel even duurt (wΓ‘t, hij is nog niet eens begonnen!) hebben we gelukkig nog tijd zat om onze nagels in zachte, romantische kleurtjes te steken!

De pastel kleurtjes komen onder de Longlasting Nailpolish lijn van Etos, dat met alle kleuren van de regenboog ruim vertegenwoordigd is. Slim van Etos om deze vier pastel schatjes er aan toe te voegen, want alles wat pastel is vliegt op dit moment de winkel uit. Toen ik op Queensday onder licht (lees: luid) protest van vriendlief even een flitsbezoekje aan de EtosΒ  bracht waren alle pastellakjes op twee na allemaal weg en dat geeft wel aan hoe populair ze zijn!

Jammerdebammer dat Etos geen leuke namen voor dit viertal heeft verzonnen, maar met simpelweg 001, 002, 003 en 004 hebben ze het ons en ons geheugen in ieder geval wel makkelijk gemaakt.

Dat mintgroen moet nu echt eens ophouden zo schattig te zijn, hoor! Hoewel ik denk ik al twintig verschillende tinten mint heb kan ik ook deze nummer eenentwintig toch niet weerstaan. 001 is een kleurtje dat natuurlijk niet in een pastelcollectie mag ontbreken en dat het heel goed doet bij mooie zongebruinde handjes. Voor mij is het enige minpuntje van deze de dekking, het kleurtje blijft met twee laagjes een tikkeltje sheer en dus heeft het er van mij drie gekregen.

Jup, mijn favoriet! 002 is een schitterend hemels-, baby-, lichtblauw lakje dat me meteen doet denken aan een duik in een helderblauw zwembad op een bloedhete dag, heerlijk! Gelukkig is de dekking van dit kleurtje beter dan het lakje hierboven, twee laagjes en klaar ben je!

Een mooi zachtpaars kleurtje als deze 003 gaat mij eigenlijk nooit vervelen, het kan eigenlijk altijd en overal wel en geeft iedere outfit meteen een hele romantische en girly feel. Qua dekking is deze een beetje een randgevalletje tussen twee en drie laagjes, maar omdat ik altijd graag op safe speel heb ik er drie gedaan.

004 sluit het rijtje af en heeft bijna even zoveel laagjes nodig als het nummer dat het heeft. Het jammere van pastelroze lakjes is dat ze vaak simpelweg niet volledig dekken en dat is ook een beetje het probleem van deze, na drie laagjes zie je nog steeds je nagels erdoorheen sneaken. Als we dat even aan de kant zetten is het verder een heel schattig kleurtje dat je nagels er op een subtiele manier verzorgd uit laat zien.

De Etos pastel nagellakjes zijn voor € 2,49 per stuk verkrijgbaar bij Etos.

Q: Ga je deze vier nog snel aan je pastel-nagellakcollectie toevoegen of heb je er inmiddels wel genoeg?

34 reacties op “Etos pastel nagellak”

Heb deze ook allemaal, maar ben er niet zo over te spreken. Dekken zeer slecht. Beetje jammer want vind het zulke leuke kleurtjes. Dat word dus elke keer 4 lagen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.