Categorieën
Beauty Nagels

Essie Resort Collectie

Zodra de klank “Essie” oren binnen raast is er geen vrouw die zich kan weerhouden van een vreugdekreetje. Zeker niet wanneer de inmiddels bevriende postbode zijn arm uitvouwt en een doosje met limited edition Essie Resort Collectie in alle vier de kleuren tevoorschijn tovert. Whaaa!

essie1

Waar denk je aan bij het woord “resort”? Welk belletje in je hoofd gaat er dan rinkelen? Zijn het de cocktails die je een dagelijkse obesitas kater bezorgen? Is het de intimiteit met rust? De ijsjes die de mist van zweet op je voorhoofd als sneeuw voor de zon laten verdwijnen? De sappige hitte zelf? Waarschijnlijk bedoelt Essie alles waar jij aan denkt als je aan een resort denkt. In de nieuwe kleuren willen ze een resort mood van stoer, relax en energiek weerspiegelen.

essie3

essie2

Deze limited edition bevat vier rustgevende doch energieke kleuren: Under The Twilight, Cocktails & Coconuts, Find Me On Oasis, Resort Fling, waarvan wij de laatste het leukste vinden. Iets met roze, we blijven meisjes hè.

essie4

essie5

 

Resort Fling

essie6

Find Me On Oasis

 

essie7

 

Cocktails & Coconuts (met een piepklein glittertje)

essie8

 

Under The Twilight

Bij elk lakje was het nodig om twee lagen aan te brengen om de nagel volledig te bedekken met de kleur. De kleur verdeelt zich egaal over de nagel. Helaas hebben we wat prijs-kwaliteitverhouding gerelateerde minpunten kunnen vinden: het duurt behoorlijk lang voordat de nagellak goed gedroogd is, de nagellak bladdert ongeveer net zo snel af als andere nagellakken, maar dit wordt allemaal weer goed gemaakt met de unieke trendsettende kleuren en het kwastje dat ervoor zorgt dat ons beauty-hartje kikkersprongen van geluk maakt zodra de kwast en de nagel herenigd zijn.

Essie limited edition Resort Collectie is verkrijgbaar bij de Essie verkooppunten voor €9,99. Heel veel Essie nagellakjes kun je ook scoren op The Make Up Spot.

Q: Welke kleur van deze nieuwe mini collectie vind jij de mooiste?

6 reacties op “Essie Resort Collectie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.