Categorieën
Beauty Nagels

Nailpolish in the mix – Essie Head Mistress en Leading Lady

Oehoeh, I love Essie en helemaal wanneer ik deze awesome lakjes met 50% korting kan scoren, that’s what makes a girl happy! Bij de plaatselijke DA waren er nog wat lakjes uit de Stylenomics herfstcollectie over en die mochten de liefhebbers voor de helft van de prijs meenemen, nou dat hoef je tegen mij natuurlijk geen twee keer te zeggen! Naast de Head Mistress nam ik ook nog een lakje mee uit de huidige Leading Lady wintercollectie en gooide vervolgens samen in tha mix!

Uit de Stylenomics collectie heb ik behalve Head Mistress ook de bloedrode Skirting the issue en de donkergroene Stylenomics in mijn bezit en heb ik eerder al aan jullie laten zien. De huidige Leading Lady wintercollectie bestaat naast het gelijknamige lakje uit: Where’s My Chauffeur?, Butler Please, Beyond Cozy, Snap Happy en She’s Pampered.

Head Mistress is een simpel, maar prachtig en altijd handig rood lakje dat je nagels een instant chique uitstraling geeft. Klein beetje jammer is dat het jelly en daarom niet supergeweldig dekkend is, drie laagjes zijn dus wel een must.

Zie hier de Leading Lady over de Head Mistress, is het geen enig setje? Leading Lady is een pracht van een lakje met een typisch kerstrood kleurtje, dat naar gelang van het aantal laagjes steeds donkerder wordt. Met zowel met als zonder (zie foto hieronder) basislakje eronder heeft Leading Lady aan twee laagjes genoeg om volop te shinen en sparklen!

De Essie nagellakjes zijn normaal gesproken voor € 10,16 per stuk verkrijgbaar bij DA en Etos, maar misschien zijn een aantal lakjes uit de Stylenomics collectie ook bij het filiaal bij jou in de buurt wel voor de helft van de prijs!

Q: Wat vind je van deze 2 Essie lakjes? Heb je zelf al een kleurtje gescoord uit de Stylenomics/Leading Lady collectie?

29 reacties op “Nailpolish in the mix – Essie Head Mistress en Leading Lady”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.