Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Essence Sun Club Oil Control Paper

Helemaal met temperaturen van de afgelopen dagen loop ik binnen no time met een glimmend voorhoofd en glimmende wangetjes rond. Ik ben gezegend met een lekkere glimmende, vette T-zone en als ik mijn gezicht ’s morgens netjes afpoeder zie je daar na een uur al niets meer van, dus dat doe ik ook niet meer. Speciaal voor meiden met een glimmende T-zone heeft Essence Oil Control Paper (ook wel blotting paper genoemd) in haar Sun Club assortiment die ik voor je heb getest!

Volgens Essence moet dit speciale matterende papier overtollig talg absorberen, de overmatige glans van je gezicht wegnemen en kun je gebruiken om je make-up een snelle touch-up te geven.

Het Oil Control Paper komt in een klein doosje dat 50 stuks bevat en dankzij het kleine formaatje handig mee te nemen is. Het papier zelf zit in een leuk knalroze mapje waaruit je steeds één voor één een papiertje kunt halen.

Het gebruik van dit Oil Control Paper is simpel: je drukt een papiertje op een glimmend gebied op je huid en dept dit vervolgens zachtjes een beetje. De papiertjes zelf zijn vrij dun, maar wel behoorlijk stevig. Leuk detail is dat het Essence Sun Club logo erin gedrukt staat.

Aangezien het gisteren ook nog best warm was heb ik een papiertje tegen mijn best glimmende voorhoofd gedrukt en deze vervolgens een beetje gedept. Ik zag naderhand inderdaad dat mijn voorhoofd veel minder glimde en een veel meer matte finish had gekregen. Het voelde ook alsof het vettige van mijn voorhoofd echt door het papiertje geabsorbeerd werd.

Het Essence Sun Club blotting paper van Essence doet haar werk prima en is met een prijs van 2 euro voor 50 papiertjes ook nog eens lekker cheap.

Het Essence Oil Control Paper is voor € 1,99 verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen met het uitgebreide Essence assortiment.
Een overzicht van deze filialen
vind je hier.

9 reacties op “Essence Sun Club Oil Control Paper”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.