Categorieën
Beauty Make-up

Essence NATvenTURista oogschaduws

Afgelopen week liet ik je uit de Essence limited edition ‘NATvenTURista’ collectie een nude en groen nagellakje zien. Naast nagellak is er ook een NATvenTURista blushstick, lippenbalsem, gel eyeliner kwastje en ook zijn er gel eyeliners, nail fashion stickers en 3  oogschaduws, waarvan ik 2 kleurtjes in mijn bezit heb.

Het betreft 3 gebakken oogschaduws die net als de lakjes en eyeliners de namen 01 Barefoot through the moss, 02 Mother earth is watching you en 03 Chirp, chirp! hebben. Op onderstaande foto’s zie je de 01 Barefoot through the moss en 03 Chirp, Chirp!

De oogschaduws komen net als de gewone Essence mono eyeshadows in een compact rond doosje, alleen zijn deze LE varianten natuurlijk voorzien het NATvenTURista logo. De oogschaduws hebben net als de hele collectie aardetinten en zien er prachtig uit.

Als je naar de 01 Barefoot through the moss kijkt zie je vooral een combinatie van goud met mosgroen en de 03 Chirp, Chirp! laat een zilvergrijzige kleur zien. Door de combinatie van de kleuren was ik erg benieuwd wat voor resultaat de swatches zouden geven. De 01 Barefoot through the moss geeft op mijn vinger een mooie shiny gouden tint. Wanneer ik op de swatch op mijn huid kijkt lijkt hij een meer mosgroene kleur te hebben, wat het een heel aparte oogschaduw maakt. De 03 Chirp, Chirp! geeft een mooie, heldere zilverblauwe kleur met een mooie glans en shimmer.

De pigmentatie van de oogschaduws is uitstekend, al na één veegje geven ze beiden een mooie hoeveelheid kleur af. Aangezien het niet heel donkere kleurtjes zijn zul je op je ogen misschien wel meerdere laagjes aan moeten brengen om ze goed zichtbaar te maken. Ook kun je de oogschaduws voor wat meer intensiteit eventueel met een wat vochtige kwast aanbrengen.
De Essence NATvenTURista oogschaduws zijn alles bij elkaar genomen mooie kwalitatief goede oogschaduws met mooie, shimmery goed gepigmenteerde kleuren die ook mooi met elkaar te combineren zijn. En last but not least zijn ze natuurlijk lekker budget!

De Essence NATvenTURista oogschaduws zijn in september 2011 voor € 2,79 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

9 reacties op “Essence NATvenTURista oogschaduws”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.