Categorieën
Beauty Make-up

Nieuwe Essence Stay all day longlasting eyeshadows 07 Jim-me-blue, 08 The magic must go on en 09 For faries

Wat betreft oogschaduw heb ik ze het liefst ouderwets in poedervorm in een doosje en moet ik nog steeds een beetje wennen aan creamy en losse oogschaduws uit een potje. Dit zal zeer waarschijnlijk te maken hebben met het feit dat ik van nature en beetje (erg) clumsy ben en gewone oogschaduw voor mij het meest veilig is. Toch moet je zo af en toe je grenzen een beetje verleggen en dat deed ik deze week met de aanschaf van drie nieuwe Essence Stay all day longlasting eyeshadows

In het assortiment van Essence waren al drie Stay all day oogschaduws te vinden en per augustus zijn daar zijn nu weer drie vrolijke kleurtjes bij gekomen: 07 Jim-me-blue, 08 The magic must go on en 09 For faries.

De naam Stay all day longlasting eyeshadows windt er geen doekjes om: deze oogschaduws moeten de hele dag steady as a rock op je ogen blijven zitten zonder te creasen (oftewel in de plooitjes van je oogleden te gaan zitten) of vervagen én beloven supergepigmenteerde kleurtjes met een metallic finish.

Ja, op de swatches zien de oogschaduws er inderdaad goed gepigmenteerd uit, maar daar moet ik bij vertellen dat ik van ieder kleurtje wel een paar laagjes heb aan moeten brengen. Op zich geven ze van zichzelf best genoeg kleur, maar omdat ze ontzettend zacht en creamy zijn glijden ze bijna meteen van je huid en hebben daardoor geen superdekkende structuur. Dat ze zo boterzacht zijn wil echter niet zeggen dat ze niet blijven zitten, want eenmaal aangebracht gaan ze geen kant meer op

De 07 Jim-me-blue heeft een hele mooie helderblauwe kleur, de 08 The magic must go on is prachtig lilapaars met een eveneens paars glittertje en 09 For faries is lief lichtroze met een ietwat zilveren ondertoon. Om een echt goed dekkende kleur te krijgen zul je deze oogschaduws dus een beetje in laagjes op moeten bouwen, maar dan zijn ze ook echt prachtig om te dragen én longlasting for sure!

De nieuwe Essence Stay all day longlasting eyeshadows zijn voor € 2,89 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Gebruik jij graag dit soort creamy oogschaduws of juist niet? En wat vind je van de 3 nieuwe Essence Stay all day kleurtjes?

20 reacties op “Nieuwe Essence Stay all day longlasting eyeshadows 07 Jim-me-blue, 08 The magic must go on en 09 For faries”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.