Categorieën
Beauty Make-up

Budget mascara test – Essence Lashes Go Wild

Mooie lange, volumineuze en gekrulde wimpers, die willen we allemaal. En als het even kan voor zo weinig mogelijk geld.  Omdat ook wij op zoek blijven naar fijne budgetmascara’s nemen de komende tijd vijf exemplaren het tegen elkaar op en volgt na een aantal artikelen de uiteindelijke winnaar!

De eerste mascara die onder de loep genomen wordt is de Lashes go Wild volume mascara van Essence. De bijzondere verpakking trekt meteen de aandacht. Waarom er voor een tube gekozen is in plaats voor een huls, is niet duidelijk, maar het ziet er wel leuk uit.

Het grote borsteltje heeft een soort ronde vormen. Deze dienen ertoe om volume te creëren en elk wimperhaartje mee te pakken. In het gebruik is het grote borsteltje niet altijd even handig, al snel wordt meer zwart gekleurd dan je zou willen. Verder werkt de mascara prima voor een zwart kleurtje, maar extreem veel volume hoef je niet te verwachten.

Wimpers zonder mascara.

Wimpers met twee laagjes Essence Lashes Go Wild mascara. Zoals op de foto’s te zien is, maakt de mascara de wimpers wel mooi zwart, maar is het risico op klontjes of aan elkaar plakkende wimpers aanwezig en dit maakt de Lashes Go Wild mascara een matige budget mascara naar mijn mening.

De Essence Lashes Go Wild mascara is te koop bij Kruidvat en Trekpleister en kost € 2,59.

Q: Wat vind je van het resultaat van deze budgetmascara?

12 reacties op “Budget mascara test – Essence Lashes Go Wild”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.