Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Essence ‘Fantasia’ nagellakjes

Zo hé, ik ben duidelijk niet de enige die heel blij wordt van de Fantasia collectie van Essence! Net als ik waren veel meiden in eerste instantie niet superenthousiast, maar vooral de highlighter heeft al heel wat beautyharten voor zich weten te winnen. Ook de vier lakjes leken op het eerste gezicht niet supermegabijzondermooi, maar let me warn you: na het zien van de swatches wil je ze alsnog allemaal hebben!

Het paarse kleurtje speelde een beetje hard to get (oftewel: daar moest ik even naar op zoek) maar ik heb ze uiteindelijk alle vier in tha pocket: 01 Eves like lilac,, 02 Queen of my cloud castle, 03 Take a ride on pegasus en 04 Have you seen my unicorn? 

01 Elves like lilac, is het geen pláátje? De oogschaduw vond ik al prachtig, maar het gelijknamige kleurtje voor de nagels wint het voor mij toch. Het lakje heeft een supermooi lilapaars kleurtje met een blauwachtige gloed en is bestrooid met allemaal blauwe en paarse shimmertjes, echt wonderschoon!

02 Queen of my cloud castle is ook helemaal een lakje voor mij, of het nou zomer, winter, lente of herfst is: koraal verveelt me nooit. Essence heeft deze koraaloranje leukerd een extra speciale touch gegeven door er een zilver shimmertje doorheen te gooien, wat het net een beetje meer ‘Fantasia’ maakt.

03 Take a ride on pegasus, tja hoe zal ik deze ’s omschrijven….. Laat ik zeggen dat ik ‘m in het flesje mooier vindt dan op mijn nagels. De basiskleur van dit lakje is rood met een beetje een bruine ondertoon en het heeft een shimmery lichtblauwe metallic gloed in zich. Een lakje dat zeker bij het Fantasia thema past, maar het is jammer dat een beetje streperig lakt.

04 Have you seen my unicorn? is qua kleur bijna hetzelfde als de oogschaduw, maar laat nét iets meer roze zien. Het is een heel mooi, subtiel kleurtje met een klein shimmertje dat wel drie laagjes nodig heeft, maar dan heb je ook wat!

De Essence Fantasia lakjes zijn de hele maand december voor € 1,89 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: En, wat vind je van de Fantasia nagellakjes? Heb je er zelf al één of meerdere van gescoord of laat je ze aan je voorbijgaan?

26 reacties op “Swatches Essence ‘Fantasia’ nagellakjes”

Ik vind Take a ride on pegasus mooi! En Elves like lilac vind ik ook eeeeerrug mooi, niet dat ik helemaal verliefd ben, maar wil ze eigenlijk wel in mijn stash bemachtigen hoor haha! Leuke lievige kleurtjes zijn het.

Ah wat een mooie kleurtjes! Ik hoop dat ik ze zelf ook nog kan kopen. Op dit moment heb ik er namelijk nog geen geld voor, maar ik verwacht wel een aantal vvv bonnen, dus hoop dat die snel zullen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.