Categorieën
Beauty Nagels

Essence Colour & Go lakje – 42 Dress for a moment

Er lag alweer een heel tijdje een heel schattig, romantisch lichtpaars lakje in mijn ’to review’ bakje op mij te wachten, maar om één of andere reden heb ik deze er tot op heden nog niet uitgepakt. Gisteren heb ik ‘m eindelijk eens op mijn nagels aangebracht en ik weet niet waarom ik ‘m zo links heb laten liggen, want het kleurtje is echt zo schattig! Op het flesje prijkt een sticker met ‘New‘, maar zo nieuw blijkt dit lakje helemaal niet te zijn aangezien hij al sinds dit voorjaar in de schappen ligt. Anyway, vandaag laat ik ‘m aan je zien!

42 Dress for a moment is een heel mooi, pastelachtig creamy lichtpaars lakje dat goed dekt en daarom ook maar 1, maximaal 2 laagjes nodig heeft.

Het lakje is op zichzelf al leuk om te dragen, maar ik vond het wel leuk om eens te kijken hoe de Nail Art Special Effect! Soft Touch Topper eroverheen zou staan. Ik moet zeggen dat ik dat matte best een leuk effect vind geven en denk dat ik dit lakje zowel zonder als met de Soft Top Coat best regelmatig zal gaan dragen.


Het Essence 42 Dress for a moment lakje is voor 1,29 verkrijgbaar bij Kruidvat.


Q: Wat vind jij van dit kleurtje?

 

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

Rimmel Kate Moss Lasting Finish lipstick – 05

Begin deze maand liet ik jullie al 4 kleurtjes uit de Rimmel Kate Moss Lasting Finish lipstick collectie zien: een rode, twee nude-achtige en een nogal bijzondere paarse tint. Nu zag ik op andere blogs ook wat hele mooie, roze kleurtjes voorbijkomen die ik toch ook wel heel graag wilde proberen.

Eigenlijk was ik in eerste instantie heel erg benieuwd naar kleur 02, maar die is (nog) niet in de winkel verkrijgbaar en als ik ‘m nu op foto’s bekijk is deze misschien toch wel iets te fel om te dragen. De 05 is daarom een goed alternatief, want dit is een niet zo heel felle, mooie fuchsiaroze kleur.

Het voordeel van zo’n niet al te fel kleurtje is dat ik deze ook veel fijner op vind brengen, bij een kleur als de rode 01 zie je namelijk echt ieder millimetertje dat buien je liprand zit. De 05 geeft mijn lippe een mooie, warme donkerroze kleur waar ik wel mee de straat op durf. Net als de andere lipsticks doet ook deze 05 mijn lippen lekker zacht aanvoelen.

Ik had eigenlijk mijn zinnen gezet op de felroze 02, maar ben nu eigenlijk achteraf wel heel blij met deze mooie 05. Het is wel leuk zo’n felroze lipstick, maar daar heb ik er inmiddels al een stuk of wat van in mijn stash liggen en ik merk toch dat ik die niet zo heel snel draag en dan is het toch wel erg zonde.


De Rimmel Kate Moss Lasting Finish lipsticks zijn voor
9,49 per stuk verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als Kruidvat, Etos en DA.
Let op! Bij Kruidvat krijg je nu
2,00 korting op de lipsticks en kosten ze je dus 7,49 per stuk!

 


Q: Heb jij al (een) Kate Moss lipstick(s) in je bezit?

 

15 reacties op “Essence Colour & Go lakje – 42 Dress for a moment”

@Jorna: Ja ik dacht precies hetzelfde! Ik heb het lakje van China Glaze, en dat is denk ik iets donkerder, maar het lijkt er echt wel goed op! Ik vind het een prachtig lakje, wel meer zomers. Go essence!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.