Categorieën
Beauty Nagels

Essence Ballerina Backstage – Dance the Swan Lake nagellak

In de Ballerina Backstage collectie van Essence zijn behalve lipglossjes, crème oogschaduws, crème blush en nepnagels ook maar liefst 5 nagellakjes te vinden. Officieel ligt deze collectie alleen in de maand augustus in de winkels, maar ook in de eerste dagen van september zal deze vast en zeker nog wel even bij het Kruidvat te spotten zijn. Ik laat je hier het lakje met de mooie naam Dance the Swan Lake zien, dus mocht je die nog aan willen schaffen moet je snel zijn!

De kleurtjes die je in de Ballerina Backstage collectie vindt: 01 Dance the Swan Lake, de lichtroze 02 Wear Your Little Tutu, de koraaloranje 03 On Your Gracile Tiptoe , de paarse 04 Do A Floating Pirouette en de zwarte (met rode glittertjes) 05 Grand Plié in Black.

Net als de lipglossjes hebben ook de nagellakjes een matzwarte dop met het leuke lichtroze kanten printje en is zeker een mooi en opvallend item in mijn nagellak collectie.
Vanuit het flesje gezien dacht ik dat deze 01 Dance the Swan Lake een wit lakje zou zijn, maar toen ik hem op mijn nagels aan ging brengen bleek hij transparant met een parelmoer glans. Ik verwachtte een witte teint op mijn nagels te gaan proberen en was erg benieuwd hoe dit zou staan, maar dat pakte dus even anders uit. Niet perse tegenvallend maar echt bijzonder vind ik dit kleurtje eerlijk gezegd ook niet, je vindt in bijna iedere collectie en bij ieder merk wel zoiets.
Dit parelmoer lakje de lichtroze 02 Wear Your Little Tutu passen zeker wel in het ballerina thema, de andere kleurtjes vind ik er niet perse bij aansluiten. De lak zelf heeft een vrij dikke substantie en om klodders te voorkomen is het daarom wel handig je kwastje goed af te strijken. Met twee laagjes is het lakje prima dekkend.

De Essence Ballerina Backstage nagellakjes zijn voor € 1,79 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

2 reacties op “Essence Ballerina Backstage – Dance the Swan Lake nagellak”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.