Categorieën
Beauty Make-up

Essence 50’s Girls Reloaded lipstick

Op dit moment ligt in de meeste Kruidvat filialen de Essence ’50’s Girls Reloaded’ limited edtion collectie in de schappen en daarin vind je 2 nieuwe lipsticks waarmee je je lippen helemaal in fifties stijl brengt!

Volgens Essence zouden dit crèmeachtige lipsticks met een goede dekking en pigmentatie moeten zijn. Je hebt de keuze uit de knalrode 01 Back to the 50’s en de peachy oranje 02 I’m Sailing.

De lipstick heeft een witte huls die qua vorm wel wat van de lipsticks van M.A.C. wegheeft, alleen lijkt deze iets smaller te zijn. Op de voorkant vind je het 50’s Girls Reloaded logo en aan de onderkant zit een stickertje met de kleur en naam van de lipstick.

Bij het omhoog draaien van de lipsticks komt bij de 01 Back to the 50’s een knalrode kleur en bij de 02 I’m Sailing een mooie peachy oranje kleur tevoorschijn.

Wanneer je de lipsticks van iets dichterbij bekijkt kun je aan de lichte glim al een beetje zien dat ze vrij creamy zijn. De lipsticks hebben een vrij zoet, maar niet heel aanwezig geurtje.

De lipsticks hebben een lekkere zachte en romige textuur, brengen fijn aan en doen je lippen niet droog maar juist gehydrateerd aanvoelen. De pigmentatie is op zich prima, maar om de kleur op je lippen echt dekkend te krijgen moet je wel twee of meerdere laagjes aanbrengen. Doordat de lipstick vrij creamy is zul je hem ook na wat eten of drinken regelmatig bij moeten werken.

Het zijn leuke lipsticks met een fijne textuur waarbij vooral de rode helemaal bij het fifties & sailor thema past, maar de kleurtjes zijn op zich natuurlijk niet heel vernieuwend of speciaal. Maar voor slechts € 1,99 is een extra rode en peachy lipstick in je collectie nooit weg, toch?

De Essence ’50’s Girls Reloaded’ lipsticks zijn in juli 2011 voor € 1,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

12 reacties op “Essence 50’s Girls Reloaded lipstick”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.